Yhdessä tekemisen iloa!

Perhefutis kesä 2020

Perhefutis- lapsen ja vanhemman yhteinen harrastus! Nauti liikunnan riemusta yhdessä oppien ja oivaltaen!

Perhefutis on tarkoitettu 2-5 vuotiaille tytöille ja pojille ja heidän vanhemmilleen. Harjoittelu pyritään toteuttamaan kahdessa eri ryhmässä; 2-3 vuotiaat ja 4-5 vuotiaat osallistujamäärän mukaan. 

*Toiminta järjestetään vallitseva tilanne (korona) huomioiden, voimassaolevien viranomaisohjeiden ja Palloliiton suosituksien mukaisesti.

 

LehPa edustusjoukkue

MITÄ PERHEFUTIS ON?

  • Perhelähtöistä toimintaa, yhdessä tekemistä lapsen ja vanhemman välillä. Perhefutikseen osallistuu aina lapsi vanhemman kanssa.
  • Kiireetöntä lapsen ja vanhemman yhteistä aikaa
  • Yhdessä oppimista ja oivaltamista
  • Liikunnasta nauttimista
  • Toimintaan kuuluu mm. erilaisia liikunta- ja futisleikkejä, hauskoja temppuratoja ja pienpelejä. Jalkapalloon ja futistaitoihin tutustutaan leikin varjolla sekä monien leikkien kautta, joissa on pallo mukana. Leikinomaisuus, monipuolisuus sekä kannustava ilmapiiri ovat yhtiä toimintamme tavoitteita.
  • Kuntoliikuntamuoto aikuisille
  • Mukaan tarvitset vain ulkoliikuntaan soveltuvan vaatetuksen sekä juomapullon.

Tavoitteenamme on tukea lapsen ja vanhemman välistä vuorovaikutusta, oppia motorisia perustaitoja sekä pallonkäsittelyä jaloin ja käsin unohtamatta tutustumista jalkapallon perusteisiin.

Perhefutiksen ryhmät kokoontuvat kerran viikossa aina sunnuntaisin Lehmon Urheilukeskuksella yhteensä n.13 kertaa aikavälillä kesäkuu-syyskuun loppu 2020. Harjoittelusta pidetään taukoa 21.6 ja 13.7- 1.8. Osoite Urheilukentäntie 10, 80710 Lehmo. Yhden harjoituskerran kesto 45min.

  • Perhefutiksen ryhmä 2-3v: Mukaan otetaan enintään 15 lasta + heidän vanhempansa. Ohjaajina toimii koulutetut valmentajat. Ryhmä aloittaa toimintansa sunnuntaina 14.6.2020 klo 16-16.45
  • Perhefutiksen ryhmä 4-5v: Mukaan otetaan enintään 15 lasta + heidän vanhempansa. Ohjaajina toimii koulutetut valmentajat. Ryhmä aloittaa toimintansa sunnuntaina 14.6.2020 klo 16.00-16.45

HINTA 90e varustepaketilla (pallo, paita ja juomapullo) + ohjaus ja vakuutus. Sisaralennuksella 75e.

Ilmoittautumalla hyvissä ajoin varmistat paikkasi ryhmissä! 

 

*Voimassaolevat rajoitukset ohjaavat toiminnan järjestämistä, voimassaolevat poikkeustilanteen viranomaisohjeet voivat muuttaa Perhefutiksen toimintaa.

 

Lisätiedot:

Mikko Hallikainen, seurakoordinaattori@lehpa.com, puh. 040 8296208
 

Meillä pallo on yhteinen!