Kortteliliiga

Kortteliliiga 2023

Supersuosittu LehPan Kortteliliiga alkaa tiistaina 9.5.2023

 

(High Pine Lane, Urheilukentäntie 10)

 

Kortteliliiga on matalan kynnyksen jalkapallotoimintaa kaikille 2011-2018 -syntyneille lajista kiinnostuneille lapsille, taitotasosta riippumatta. Kortteliliigassa Joensuun lähialueen seurat järjestävät kukin omaa kerhomaista toimintaansa. LehPassa ohjatut Kortteliliigaharjoitukset pyörivät kerran viikossa touko-elokuun ajan, heinäkuussa on pieni kesätauko.

 

Lisäksi kesän aikana seurat järjestävät vuoroillaan yhteensä n. 8-10 pelitapahtumaa, joissa Kortteliigalaiset pääsevät pelaamaan muiden seurojen kerhoja vastaan ja reissaamaan lähialueiden viheriöille kokemaan pelaamisen riemua ja jännitystä.

 

Kun "Kortteliliigakausi" elokuussa loppuu, voi harrastusta jatkaa ympärivuotisesti joko "talvikorttelissa" tai LehPan ikäkausijoukkueissa.

 


Ilmoittaututumaan pääset tästä linkistä!

 

Hinta 130 €. (Sisarusalennushinta 100€)
Sisältää varustepaketin (paita ja pallo), vakuutuksen ja korttelipassin.

 

*Toiminta järjestetään vallitseva tilanne (korona) huomioiden, voimassaolevien viranomaisohjeiden ja Palloliiton suosituksien mukaisesti.

LehPa edustusjoukkue

Ilmoittautuminen kortteliliigaan! 

 

*Voimassaolevat rajoitukset ohjaavat toiminnan järjestämistä, voimassaolevat poikkeustilanteen viranomaisohjeet voivat muuttaa Kortteliliigan toimintaa.

 

Lisätiedot:

toimisto@lehpa.com

 

 

Meillä pallo on yhteinen!