Seurakuvaus

 

Seuran jäsenmaksut v. 2024:

Varsinainen jäsen 40 €

Juniorijäsen (alle 18-vuotiaat) 40 €

Kannattajajäsenen, vuotuinen maksu 20 €

Kannattajajäsen, kertakaikkinen maksu 200 €

 

Kannattajajäsenillä on yhdistyksen kokouksissa läsnäolo- ja puheoikeus, muttei äänioikeutta.

Faktat

Koko nimi
Lehmon Pallo -77

Lyhenne
LehPa

Perustettu
4.1.1977

Jäsenmäärä
n. 350 (2017)

Kotikenttä
High Pine Lane (Lehmon urheilukeskus)

Lajit
Jalkapallo, futsal

Info - Lehmon Pallo -77

Lehmon Pallo -77 on Kontiolahden kunnassa, Lehmon kylässä toimiva jalkapallon erikoisseura. LehPa perustettiin 4.1.1977 urheiluseura Kontio-Veljien alajaostoksi, jolloin seurasta käytettiin nimeä Lehmon Palloseura, LePs. Alajaoston puheenjohtajana toimi tuolloin Jouko Heinonen. Päätös itsenäisestä seurasta Lehmon Pallosta tehtiin 2.10.1977 ja seuran ensimmäisenä puheenjohtajana toimi Teuvo Salo.

Nykyisin LehPalla on jäseniä n. 350 ja jäsenmäärä on jatkuvasti kasvava. Seuran toiminta koskettaa arviolta n. 700-800 kontiolahtelaista vuosittain. Seuran tavoite on vuosittain aloittaa vähintään yksi uusi junioriryhmä, jotta jokaisessa ikäluokassa olisi toimintaa. Uudet ryhmät perustetaan ikäluokasta joka täyttää 5 vuotta, nuoremmille tarjoamme mahdollisuuden tutustua lajiin Perhefutiksen ja Kortteliliigan kautta. Sosiaalisen liikunnan kysyntään seura on vastannut perustamalla ryhmiä kuten aikuisfutis- ja palloilua kaiken ikää (KKI) -ryhmät.

Lehmon Pallo on kerännyt historiansa aikana eri ikäluokkien menestystarinoiden lisäksi myös tunnustuksia toiminnastaan. ”Vuoden urheiluseura Pohjois-Karjalassa 2010”, ”Vuoden Jalkapalloseura SPL:n Itä-Suomen piiri 2010 ja 2016” sekä ”Vuoden Futsal-seura SPL:n Itä-Suomen piiri 2010” -tunnustukset kertovat omalla tavallaan seuran toiminnasta ja siitä, että työtä tehdään sydämellä. Lehmon Pallo on vuosien ajan ollut merkittävä alueellinen toimija myös maahanmuuttajien kotouttamistyössä, josta seuralle myönnettiin myös SPL:n Itä-Suomen piirin erityispalkinto vuonna 2010.

Lehmon Pallon mottona on tarjota Kontiolahden ja sen kylien asukkaille mahdollisuus liikunnan iloon, ikään, sukupuoleen tai etniseen taustaan katsomatta. Meidän mielestämme pallo on yhteinen.

Seuran arvoihin, visioon ja lähivuosien strategiaan pääset tutustumaan "materiaalipankki" välilehden alta löytyvästä tiedostosta.

Meillä pallo on yhteinen!