Hyvän mielen futisturnaus 2022!

Hyvän mielen futisturnaus 2022!

Lehmon Pallo ja Hane Peace Ukraine ry järjestävät futisturnauksen 9.7.2022! Kerää oma joukkueesi kasaan ja tule High Pine Lanelle -kamppailemaan hyvässä hengessä!

 

Joensuulainen Hannu "Hané" Vähäkoski ryhtyi auttamaan Ukrainaa ja ukrainalaisia: Puolaan organisoitujen avustusmatkojen myötä koolla oli asialle omistautunut joukko, joka jatkaa työtä HanePeaceUkraine ry:nä.

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää rauhaa Ukrainassa, tukea Ukrainasta sotaa seurauksineen pakenevien ihmisten ja eläinten asemaa ja elinolosuhteita Suomessa ja ulkomailla, edistää sodan uhrien asemaa ja elinolosuhteita Ukrainassa, tukea Ukrainan jälleenrakentamista sekä lisätä Suomen ja Ukrainan maiden ja kansojen kulttuuri- ja opetusyhteistyötä ja kanssakäymistä.

 

Ajatus turnauksen järjestämisestä lähti Hane Peace Ukraine Ry:n Lauri Lindgreniltä: Lauri, sekä muut vapaaehtoiset ovat tehneet kevään aikana kaksi avustusmatkaa Puolaan, vieden avustustarvikkeita ukrainalaisille, ja tuoneet kyydissään sotaa pakenevia ukrainalaisia Suomeen.  Kolmas 6.6.-10.6. aikavälille suuntautunut matka tehtiin jo yhdistyksen nimissä.

 

-High Pine Lanella itsekin pelanneena kentät olisivat mitä parhain paikka tapahtuman järjestämiselle, kommentoi yhdistyksen varapuheenjohtaja Lauri Lindgren

 

Turnauksella tuemme Ukrainan tilannetta ja luodaan hyvää tunnelmaa maailman suosituimman pelin, jalkapallon myötä. Samalla saamme iloisen ja virkeän tapahtuman  Lehmon sydämeen parhaaseen kesäaikaan Lehmon Pallon puheenjohtaja Tero Vornanen kertoo.

 

Osallistumismaksu 100€ / joukkue. Varaa ilmoittautumisen yhteydessä ruokailu -30%*

 

*Lämmin ateria llisukkeineen 10€ paikan päällä, 7€ ennakkoon. Lisäksi kioskista ostettavissa snackeja!

Turnauksen voittajalle palkintona mm. High Pine Lane sauna + klubitilat käytettäväksi illan ajaksi!

 

Get your friends & co-workers togetheter and join in a charity soccer tournament 9th of July, at High Pine Lane(Urheilukentäntie 10).


Entry fee 100€ / team - You can alson order lunch at -30% discount when you register your team!
Winners will have the club area and sauna for their use for the evening. 
 

1x25min games, 7 players(6+goalie) ~50m x 40m, 2m x 5m goals

*Klikkaamallla ylläolevaa painiketta avautuu linkki sähköpostiin, johon voit ilmoittaa joukkueesi!

Clicking button opens an email link for registering your team

Turnauksessa mukana: