P-14/15

Aloita iloinen harrastus!

Joukkue aloittaa toimintansa marraskuussa 2021. Talvella harjoittelemme sunnuntaisin Rantakylän jalkapallohallilla sekä kerran viikossa myös Kontiolahden koulujen saleissa ja kevään tullen siirrämme treenimme Lehmon urheilukeskukselle. Tarkat ajat ja paikat näkyvät alla olevassa kalenterissa.

Tulevana kesänä pelaamme Palloliiton ja Kortteliliigan pelejä. Joukkueen toimintamaksu on 25 € kuukaudessa ja se sisältää valmennuksen, harjoittelun, pelitoiminnan osallistumismaksut, tuomarimaksut ja joukkueen varusteet. Toimintamaksu ei sisällä seuran jäsenmaksua, pelaajien varusteita (peliasut jne.), pelimatkoja ja niiden ruokailuja, pelipassia eikä vakuutusta.

Lajitaitojen lisäksi jalkapalloharrastus antaa monia sellaisia taitoja, joita tarvitsemme niin koulussa kuin elämässä myöhemminkin. Joukkueessa mukanaolo opettaa lapsille yhteistyötä, sosiaalisuutta, sääntöjen noudattamista, toisen huomioimista ja yhteenkuuluvuutta, puhumattakaan elinikäisistä ystävistä ja muistoista!

Joukkueeseen mahtuu mukaan, tervetuloa!

Valmentaja

Vili Kaasinen
vili.kaasinen@gmail.com

 

Apuvalmentajien, joukkueenjohtajan, rahastonhoitajan ja huoltajien paikat ovat avoinna. Aloita uusi harrastus lapsesi mukana!

Meillä pallo on yhteinen!