12.06.2023

Esittelyssä P15-joukkue.

LehPa P15 joukkueessa pelaa tällä hetkellä reilut 25 innokasta futaria. Talvikaudella joukkue harjoitteli kolme kertaa viikossa Lehmon koulun salissa ja Rantakylässä Hope Areenalla. Kesäkaudella harjoituksia on kaksi kertaa viikossa omalla kotikentällä High Pine Lane:lla. Joukkue osallistuu kesällä 2023 paikallisiin kortteliliigan ja futiskarusellin turnauksiin sekä piirisarjan peleihin. Tavoitteena joukkueella on lähteä pelaamaan syksyllä Saimaa Cup:iin.

 "Yhteistyö poikien kanssa on sujunut oikein hyvin. Joukkueessamme on loistava yhteishenki. Henkilökohtainen tavoitteeni on kehittää poikia futiksen pelaamisessa, niin yksilö -kuin joukkuetasolla. On mahtavaa valmentaa tällaista joukkuetta joka on intoa täynnä!" -Päävalmentaja Otto Kakkonen

Joukkueen aktiiviset taustajoukot ovat järjestäneet pelaajille jalkapallon lisäksi myös muita aktiviteetteja ja elämyksiä. Viime kaudella Leppävirran turnauksen jälkeen joukkue kävi yhdessä polskimassa Vesileppiksen kylpylässä. Syksyllä joukkue vietti joukkueiltaa syöden hyvää ruokaa ja pelaillen lautapelejä. Pelaajat ovat päässeet tutustumaan myös toisiin urheilulajeihin, maaliskuussa joukkue kävi kiipeilykeskuksella kiipeilemässä ja pääsisäisenä he kannustivat Katajan koripallojoukkueen voittoon. Yhdessä perheiden kanssa pelaajat osallistuivat roskienkeruutalkoisiin. Nämä harjoitusten ulkopuoliset tapahtumat ovat nostattaneet joukkuehenkeä ja myös perheet ovat tutustuneet näiden ansiosta paremmin toisiinsa.

Parasta LehPa P15 joukkueessa on positiivinen ja kannustava ilmapiiri sekä joukkuekaverit. Tervetuloa mukaan tähän mahtavaan joukkueeseen!

Meillä pallo on yhteinen!