Pelaajapolku

Laadukkaasti omalla tasolla – kohti omaa huippua

Vuoden 2017 aikana Lehmon Pallossa valmistui pelaajapolku, joka alkaa 3-vuotiaiden jalkapallokouluista päättyen Kunnossa Kaiken Ikää-toimintaan.

Mitä pelaajapolku tarkoittaa?

Perusajatuksena pelaajapolussa on kuvata sitä tarjontaa millä seurassamme mahdollistetaan jalkapalloharrastus pelaajan omalla tasolla, sekä miten hän voi kehittyä haluamalleen tasolle.

Pelaajapolussa tarjotaan kilpailullisia tavoitteita ja harrastamismahdollisuuksia rinnakkain huomioiden pelaajan sen hetkiset toiveet ja valmiudet. Polut ja tiet vaativat aika-ajoin kunnostusta ja muutoksia. Tämän vuoksi LehPa:n pelaajapolkukin kehittyy ja uudistuu matkan varrella. Tärkeintä on, että seuran pelaajat ja taustajoukot tietävät mitä mahdollisuuksia polun varrelta löytyy.

Pelaajapolku on osa LehPa:n tavoitetta yhtenäistää kokonaisuutta missä pelaajille tarjotaan vaihtoehtoisia tapoja harrastaa jalkapalloa. Tätä tavoitetta tukemaan ja pelaajapolun rinnalle tullaan jalkauttamaan valmennuslinja. Siinä avataan pelaajakehityksen avainasiat ikävaiheittain. Lue lisää pelaajapolusta alla olevasta linkistä.

Laadukkaasti omalla tasolla – kohti omaa huippua!