Avoimia tehtäviä LehPassa

Työtehtäviä Lehmon Pallossa kaudelle 23-24

 

Lehmon Pallo- 77 ry on 1977 perustettu jalkapalloilun erikoisseura. Lehmon Pallo on ennen kaikkea Kontiolahden Lehmon kylän oma kyläseura, joka ammentaa voimansa aktiivisista vapaaehtoistoimijoista. Seuran kirkas johtotähti on tarjota Kontiolahden ja sen kylien asukkaille mahdollisuus liikunnan iloon, ikään, sukupuoleen tai etniseen taustaan katsomatta.

 

Hakijoilta toivomme hyviä sosiaalisia taitoja lasten ja nuorten kanssa, innostavaa asennetta sekä suunnittelu- ja organisointitaitoja. Kokemusta valmentamisesta et välttämättä tarvitse. Perehdytämme sinut tehtävään ja järjestämme koulutuksen. Lisäksi valmentajanamme sinulla on mahdollisuus suorittaa Palloliiton koulutuksia.

 

Seurassamme on sopivia tehtäviä niin kokeneille kuin aloitteleville valmentajille. Tarjolla on erilaisia työnkuvia, jotka määritellään kunkin valmentajan kokemuksen mukaan, ja valmentajille maksetaan työstä palkkio, jonka suuruus riippuu työnkuvasta ja sen vaativuudesta, valmennuskertojen määrästä sekä valmentajan kokemuksesta ja koulutustasosta. Monet työtehtävät sopivat hyvin esimerkiksi opiskelijoille. Ryhmät harjoittelevat 1-4 krt/viikossa, ja valmentajat toimivat oman toimen ohella (OTO).

 

Tällä hetkellä etsimme

 

- valmentajia ja apuvalmentajia joukkueisiimme:

 

Haemme valmentajaa LehPan aktiiviseen ja yhteen puhaltavaan P10/11-joukkueeseen. Työ alkaa kesäkuun puolestavälistä ja kestää kauden loppuun. Työtehtävät: toimit joukkueen treeneissä ja peleissä vastuuvalmentaja apuna, satunnaisesti sinulla myös vetovastuu treeneissä. Työssäsi onnistut, kun olet innostunut ja aktiivinen tekijä. Joukkue tarjoaa motivoituneet pelaajat ja taustatiimin perehdytyksen ja kannustavan tuen.

Oletko etsimämme henkilö? Tule tutustumaan treeneihimme, ota yhteyttä! Vastuuvalmentaja Matias Hänninen 050 5307279 tai joukkueenjohtaja Lotta Sivonen 050 5466046 (arkisin klo 17 jälkeen)

Hakuaika 22.4.-19.5.2024

 

- soveltavan jalkapallon ohjaajaa:

 

toiminta on suunnattu alakouluikäisille lapsille, joilla on erityistarpeita, esimerkiksi motorisia, vuorovaikutuksellisia, keskittymisellisiä tai tarkkaavaisuuden haasteita. 

lisätietoja ja vapaamuotoiset hakemukset lehmonpallo@lehpa.fi

 

 

Tehtävissä vaaditaan rikostaustaote, joka perustuu Lakiin lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002)

 

Valmentajana tai ohjaajana työskentelet seurassamme lasten ja nuorten parissa ja toivomme sinulta innostavaa ja rohkaisevaa asennetta! Tukenasi on seuramme valmennuslinja sekä seuran valmennuspäällikkö, muut seuran työntekijät ja vapaaehtoiset.

 

Seurassamme saat mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä valmentajana sekä osallistua kehittämään seuramme junioritoimintaa. Valmentajillamme on tarjolla hyvät työskentelyolosuhteet; High Pine Lanella harjoitellaan luonnonnurmella ja tekonurmella, sekä talvikaudella harjoitellaan Rantakylän jalkapallohallissa.

 

Tule mukaan LehPan valmennustiimiin, lisätietoja:

jouni.lehtimaki@live.com / 050 530 2660

 

Kerro hakemuksessasi mahdollisesta pelaaja- sekä valmennustaustasi. 

Mikäli olet kiinnostunut muusta taustatoiminnasta joukkueissamme, ota yhteyttä suoraan joukkueenjohtajiimme!