Avoimia tehtäviä LehPassa

Työtehtäviä Lehmon Pallossa kaudelle 23-24

 

Lehmon Pallo- 77 ry on 1977 perustettu jalkapalloilun erikoisseura. Lehmon Pallo on ennen kaikkea Kontiolahden Lehmon kylän oma kyläseura, joka ammentaa voimansa aktiivisista vapaaehtoistoimijoista. Seuran kirkas johtotähti on tarjota Kontiolahden ja sen kylien asukkaille mahdollisuus liikunnan iloon, ikään, sukupuoleen tai etniseen taustaan katsomatta.

 

Hakijoilta toivomme hyviä sosiaalisia taitoja lasten ja nuorten kanssa, innostavaa asennetta sekä suunnittelu- ja organisointitaitoja. Kokemusta valmentamisesta et välttämättä tarvitse. Perehdytämme sinut tehtävään ja järjestämme koulutuksen. Lisäksi valmentajanamme sinulla on mahdollisuus suorittaa Palloliiton koulutuksia.

 

Seurassamme on sopivia tehtäviä niin kokeneille kuin aloitteleville valmentajille. Tarjolla on erilaisia työnkuvia, jotka määritellään kunkin valmentajan kokemuksen mukaan, ja valmentajille maksetaan työstä palkkio, jonka suuruus riippuu työnkuvasta ja sen vaativuudesta, valmennuskertojen määrästä sekä valmentajan kokemuksesta ja koulutustasosta. Monet työtehtävät sopivat hyvin esimerkiksi opiskelijoille. Ryhmät harjoittelevat 1-4 krt/viikossa, ja valmentajat toimivat oman toimen ohella (OTO).

 

Tällä hetkellä etsimme

 

- kesätyöntekijöitä ohjaajiksi kortteliliigaan ym. kesän ryhmiin

 

Palkkaamme kuusi kontiolahtelaista nuorta (2009 - 2005 -syntynyttä) 60 tunniksi kesätöihin, palkka 10 €/h. Tärkein työtehtävä on toimia ohjaajana Kortteliliigassa, harjoitukset tiistaisin ja ottelutapahtumia pääasiassa torstaisin. Lisäksi työhön kuuluu ohjausta kesäleirillä, muissa harrasteryhmissä ja apuvalmentajana ikäkausijoukkueissa. Työtehtävät sovitaan yhdessä työntekijän kanssa. 

Toivomme hakijoilta liikunnallisuutta ja innostavaa otetta lasten ohjaamiseen. Katsomme eduksi osallistumisen pelinohjaajakoulutukseen 6.4.

Hakuaikaa 13.4. asti. Aloitamme haastattelut ja voimme tehdä osan valinnoista jo hakuaikana.

 

Lisätietoja ja vapaamuotoiset hakemukset mahlanen@gmail.com

 

 

- harrastekoordinaattoria

 

vastaamaan seuramme harrasteryhmistä. Työnkuvaan kuuluu harrastetoiminnan kehittäminen, harjoitussisältöjen suunnittelu, ohjaajien rekrytoiminen ja lähiesimiehenä toimiminen, leirien ja tapahtumien koordinointi sekä sovittaessa ryhmien ohjaaminen. Työ sisältää myös ryhmien markkinointia ja viestintää.

Työtä tehdään yhteistyössä seuran valmennuspäällikön, seuratyöntekijän ja muiden ohjaajien kanssa. 

Toivomme hakijalta kokemusta ohjaajana/valmentajana toimimisesta, soveltuvaa koulutusta, nuhteetonta taustaa (valitun henkilön on esitettävä rikosrekisteriote), organisointikykyä, oma-aloitteisuutta, innostavaa otetta ja halua kehittyä ja kouluttautua. Arvostamme lämmintä ja välittävää otetta ohjattaviin ryhmiin sekä hyviä vuorovaikutus- ja ryhmänhallintataitoja. Lajitausta ja/tai seuratyökokemus luetaan eduksi. Työ edellyttää selkeää ja säännöllistä viestintää vanhemmille ja muille yhteistyötahoille.

 

Työ alkaa keväällä 2024, tarkempi ajankohta sovittavissa.

 

- valmentajia ja apuvalmentajia joukkueisiimme:

 

Jos olet kiinnostunut valmentamisesta -  tai olet jo kokenut valmentaja, lähetä meille vapaamuotoinen hakemus!

 

- soveltavan jalkapallon ohjaajaa:

 

toiminta on suunnattu alakouluikäisille lapsille, joilla on erityistarpeita, esimerkiksi motorisia, vuorovaikutuksellisia, keskittymisellisiä tai tarkkaavaisuuden haasteita. 

lisätietoja ja vapaamuotoiset hakemukset lehmonpallo@lehpa.fi

 

 

 

Tehtävissä vaaditaan rikostaustaote, joka perustuu Lakiin lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002)

 

Valmentajana tai ohjaajana työskentelet seurassamme lasten ja nuorten parissa ja toivomme sinulta innostavaa ja rohkaisevaa asennetta! Tukenasi on seuramme valmennuslinja sekä seuran valmennuspäällikkö, muut seuran työntekijät ja vapaaehtoiset.

 

Seurassamme saat mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä valmentajana sekä osallistua kehittämään seuramme junioritoimintaa. Valmentajillamme on tarjolla hyvät työskentelyolosuhteet; High Pine Lanella harjoitellaan luonnonnurmella ja tekonurmella, sekä talvikaudella harjoitellaan Rantakylän jalkapallohallissa.

 

Tule mukaan LehPan valmennustiimiin, lisätietoja:

jouni.lehtimaki@live.com / 050 530 2660

 

Kerro hakemuksessasi mahdollisesta pelaaja- sekä valmennustaustasi. 

Mikäli olet kiinnostunut muusta taustatoiminnasta joukkueissamme, ota yhteyttä suoraan joukkueenjohtajiimme!