Avoimia tehtäviä LehPassa

Työtehtäviä Lehmon Pallossa kaudelle 2023

 

Lehmon Pallo- 77 ry on 1977 perustettu jalkapalloilun erikoisseura. Lehmon Pallo on ennen kaikkea Kontiolahden Lehmon kylän oma kyläseura, joka ammentaa voimansa aktiivisista vapaaehtoistoimijoista. Seuran kirkas johtotähti on tarjota; Kontiolahden ja sen kylien asukkaille mahdollisuus liikunnan iloon, ikään, sukupuoleen tai etniseen taustaan katsomatta.

 

Tällä hetkellä etsimme valmentajia ja apuvalmentajia joukkueisiimme: Jos olet kiinnostunut valmentamisesta -  tai olet jo kokenut valmentaja, lähetä meille vapaamuotoinen hakemus!

 

- Etsimme myös soveltavan jalkapallon ohjaajaa: toiminta on suunnattu alakouluikäisille lapsille joilla on erityistarpeita, esimerkiksi motorisia, vuorovaikutuksellisia, keskittymisellisiä tai tarkkaavaisuuden haasteita. 

 

 

 

 

Hakijalle

 

Valmentajana seurassamme  työskentelet lasten ja nuorten parissa ja toivomme sinulta innostavaa ja rohkaisevaa asennetta! Tukenasi on seuramme valmennuslinja sekä seuran valmennuspäällikkö, muu seuran työntekijät ja vapaaehtoiset.

 

Valmentajana seurassamme saat mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä valmentajana sekä osallistua kehittämään seuramme junioritoimintaa. Valmentajillamme on tarjolla hyvät työskentelyolosuhteet; High Pine lanella harjoitellaan luonnonnurmella ja tekonurmella, sekä talvikaudella harjoitellaan myös Rantakylän jalkapallohallissa. 

 

 

Hakijalta toivomme hyviä sosiaalisia taitoja lasten- ja nuorten kanssa, innostavaa asennetta sekä suunnittelu- ja organisointitaitoja. Kokemusta valmentamisesta et välttämättä tarvitse. Perehdytämme sinut tehtävään ja järjestämme koulutuksen. Lisäksi valmentajanamme sinulla on mahdollisuus suorittaa Palloliiton koulutuksia.

 

Työtä on tarjolla muutamia viikkotunteja ja sopii hyvin esimerkiksi opiskelijoille.  Ryhmät harjoittelevat 2-3krt/viikossa, ja valmentajat toimivat oman toimen ohella (OTO)

Seurassamme on sopivia tehtäviä niin kokeneille kuin aloitteleville valmentajille. Tarjolla on erilaisia työnkuvia, jotka määritellään kunkin valmentajan kokemuksen mukaan, ja valmentajille maksetaan työstä tuntimääräinen palkkio, jonka suuruus riippuu työnkuvasta, tuntien määrän ja sen vaativuudesta, sekä valmentajan kokemuksesta ja koulutustasosta.

 

 

Tule mukaan LehPan valmennustiimiin, lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen:

 

tero.vornanen@topgoaling.fi / +358 50 5287077

jouni.lehtimaki@live.com / 050 530 2660

 

Kerro hakemuksessasi mahdollisesta pelaaja-, sekä valmennustaustasi.  Mikäli olet kiinnostunut muusta taustatoiminnasta juniorijoukkueissamme ota yhteyttä suoraan joukkueenjohtajiimme!