TyttöSiili 2022 -turnaus 24.-25.9.2022

 

Vihdoin se toteutui, ihan oikea yön yli kestävä turnausreissu, tätä oli odotettu!

Jännittävissä tunnelmissa kokoonnuimme Lehmon urheilukeskukselle, päämääränä Siilinjärvi. Pari viikkoa sitten oli epävarmaa saammeko reissuun tarpeeksi pelaajia, joten tästä iso kiitos naapuriseura Ylylle, matkalle lähtivät loistavat apujoukot Elle, Mette ja Emmi.

 

Siilinjärven kentälle saavuimme ajoissa, nopeat lämmittelyt ja ensimmäiseen koitokseen. Ensimmäinen isompi turnaus ja muutama uusi tyttöjoukkueessa, peli ei ollut valmista, Fc Siili vei pelin 2-0. Kokonaisuus näytti hyvältä, tästä tämä lähtee. Karstat irrotettu koneista ja seuraavaa peliä voittamaan. Äänekosken tytöt olivat kuitenkin liian kova vastus, peli heille 2-0. Peli oli hyvä ja sen myötä usko itseen ja joukkueeseen kasvoi kokoajan, näytti vahvasti siltä, että voitto on tulossa. Päivän viimeisessä pelissä KuPS nurin 3-2, jes tytöt! Hyvillä mielillä kylpylään, iltapalalle ja unille “varaäitien” valvoessa.

 

Toinen päivä, aikainen herätys, aamukävely ja evästä massuun. Pelikamat kantoon ja kentälle, nyt mennään! Unihiekkaa silmissä, vastustaja oli herännyt aamuun terävämmin ja iski heti vaarallisesti maalilla. Valmennus reagoi nopeasti, vaihtoruletti pyörimään ja lopulta löytyi oma tuttu yritteliäs ja taisteleva LehPa, peli 1-1 ja mentiin rankkareille. Luottoa annettiin kokemukselle: Elle, Mette ja kapteeni Menni ampumaan. Tytöt pistivät maaliverkot heilumaan, voitto Komeetoista 2-1 rp ja lopulta pelaamaan sijoista 5.-6.

 

Turnaus oli ollut tähän mennessä upea kokemus. Joukkue sai tiedon, että viimeisessä pelissä vastassa olisi poikia, tästä lisähaastetta. Hieno taistelu, vaikka Siilin pojat veivät pelin lopulta 5-2. Tytöt esittivät tässä pelissä upean “urheiluruutumaalin”: Emmi antoi kulmapotkun, jonka Elle viimeisteli ilmasta sisäsyrjällä maalin kattoon. Joukkuepelaaminen otti turnauksen aikana ison stepin eteenpäin, maalivahdin vastuuta jaettiin usean pelaajan kesken, upeeta Lehpan tytöt!.

 

Ensimmäinen turnaus oli kaikin puolin onnistunut reissu, repullinen muistoja, pelillisesti eteenpäin menoa koko joukkueelta. Lehpan taistelevasta ilmeestä vastasivat Menni C, Liinu, Venla Lam, Linnea, Pihla, Vaula, Siiri, Maija, Lara, Vilma, Sini, Kaila, Emmi, Mette ja Elle. Iso kiitos jojo Isto, varaäidit ja talkooporukka, mahdollistitte lapsille upean kokemuksen!

 

Kati