Uefa Playmakers alkaa 23.8. klo. 17.00.

Ti 23.08.2022 Klo 17:00
High Pine Lane

UEFA & Disney Playmakers -jalkapallotarina

Seuraava Playmakers alkaa High Pine Lanella, Lehmossa, tiistaina 23.8 kello 17. 

Syksyn ohjelma 30e + varustepaketti 20€ (paita + juomapullo). Ohjelmaan sisältyy 8 kertaa(+muutama mahdollinen muu tapahtuma.)

 

Disneyn innoittama UEFA Playmakers on suunniteltu luomaan viidestä kahdeksaan vuotiaille tytöille mahdollisuuden olla osa jotain hauskaa ja mukaansatempaavaa sekä antaa heille yhteenkuuluvuuden tunteen.

 

Ohjelman kantava ajatus on edistää vapautta, valinnanvaraa ja luovuutta aktiivisen leikin keinoin, joka rohkaisee tyttöjä löytämään oman tapansa suorittaa tehtäviä. Valmistelemme heitä urheilemaan, joten ohjelma on tarkoitettu myös esittelemään sääntöjä, joissa on joitakin rajoituksia, mutta jossa on siltikin tilaa ongelmanratkaisulle ja ratkaisujen löytämiselle. Positiivinen, mukaansatempaava ja karismaattinen ohjaustapa, oikean äänensävy, äänten, ilmeiden, äänenkorkeuden, nopeuden, voimakkuuden, tarinankerronnan sekä positiivisten tunteiden ja innostuksen välittäminen lapsille on tärkeää.

 

Ohjelman alussa jokaiselle tytölle annetaan ”seikkailupassi”, jonka he saavat mukaansa kotiin.Seikkailupassi on resurssi, joka yhdistää ohjelman perheeseen ja kotiin: se sisältää jokaiseen kappaleeseen liittyviä tehtäviä, joita tytöt voivat tehdä kotona perheen kanssa.

 

Pyrimme täyttämään tyttöjen yksilölliset tarpeet luomalla ympäristön, joka auttaa heitä kehittymään fyysisesti, psyykkisesti ja sosiaalisesti. Ohjelman kantava ajatus on edistää vapautta, valinnanvaraa ja luovuutta aktiivisen leikin keinoin, joka rohkaisee tyttöjä löytämään oman tapansa suorittaa tehtäviä.

 

Ilmoittaudu mukaan

Tapahtumainfo

Ajankohta

Tiistai 23.08.2022
Klo 17:00

Paikka

Urheilukentäntie 10

Videot

Meillä pallo on yhteinen!