Maalintekoleiri 15-16.10

Ti 15.10.2019 Klo 10:00
Lehmon Urheilukeskus

Lehmon Pallo järjestää syyslomaviikolle hieman tekemistä maalintekoleirin muodossa! 

 

Maalintekoleiri on tarkoitettu ensisijaisesti jo joukkuetoiminnassa mukana oleville tyttö- ja poikapelureille. Leiri pidetään 15-16.10 Lehmon Urheilukeskuksella (tekonurmella) klo 10-14.30 välisenä aikana. Päivän aikana pidetään pieni lounastauko, jonka aikana leiriläiset pääsevät nauttimaan leiriin kuuluvaa välipalapainotteista mutta ravitsevaa ravintoa.

Leiri on suunnattu 2005-2011 syntyneille. Pelaajat jaetaan ikäryhmittäin ilmoittautuneiden mukaan. 

Leirillä harjoitellaan pelaajakohtaisia taitoja toimia yksin ja muutaman pelaajan yhteistyöllä erilaisissa tilanteissa. Pääpaino on maalinteon taidossa, joka taitona on äärimmäisen hankala mutta johon on kuitenkin olemassa opittavia ja systemaattisia ratkaisuja. Leirillä siis tehdään varmasti maaleja ja etsitään yhdessä ratkaisuja siihen miten yksilö voi omalla pelaamisellaan auttaa joukkuettaan tekemään lisää maaleja mutta myös miten yksilö voi itse päästä tehokkaammin maalintekopaikkoihin sekä ennen kaikkea olla tehokkaampi viimeistelijä!

Leirillä valmentajina toimivat edustusjoukkueemme valmentajat ja saatetaanpa leirillä nähdä myös edustusjoukkueen pelaajia..

Paikka: Lehmon Urheilukeskus / tekonurmi, Urheilukentäntie 10, 80710 Lehmo.  

Hinta: 40e/hlö, sisältää ohjauksen ja ruokailun

Ilmoittautuminen leirille: https://lehpa.com/kerhot-ja-leirit

Ps. Pieni säävaraus leirin suhteen pidetään ja mikäli sää aiheuttaa leirin peruuntumisen, tästä ilmoitetaan kaikille leirille ilmoittautuneille ja leirimaksu palautetaan

Tapahtumainfo

Ajankohta

Tiistai 15.10.2019
Klo 10:00

Paikka

Urheilukentäntie 10, 80710 Lehmo

Meillä pallo on yhteinen!