Ajankohtaista

Kaikki tapahtumat

Näytä tapahtumatyypin mukaan:

Tyhjennä valinnat

Tapahtumia 1 kpl

Tapahtuma

Hyvän mielen futisturnaus 2022!

09.07.2022 | Klo 10:00

 

 

Koronarajoitukset päättyvät Itä-Savon, Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon sairaanhoitopiirien alueilla

Tiedote 15.2.2022 15:25 Itä-Suomi Korona Sosiaali- ja terveyspalvelut


Itä-Suomen aluehallintovirasto on 15.2.2022 kumonnut koronarajoituspäätökset Itä-Savon, Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon sairaanhoitopiirien alueilla. Rajoitukset päättyvät välittömästi. Etelä-Savon sairaanhoitopiirin alueella voimassa olevat rajoitukset jatkuvat vielä.


Itä-Suomen aluehallintovirasto on 15.2.2022 tehnyt päätöksen, jolla se kumoaa yleisötilaisuuksien henkilömäärää koskevat rajoituspäätökset (tartuntatautilaki 58 §) Itä-Savon, Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon sairaanhoitopiirien kuntien alueilla. Myös tilojen terveysturvallista käyttöä koskevat velvoitteet (tartuntatautilaki 58 d §) päättyvät. Rajoitukset päättyvät välittömästi.

 

Avi tiedote 25.01.2022

Itä-Suomen aluehallintovirasto on 25.1.2022 tehnyt päätöksen, jolla se kumoaa Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän (Essote) ja Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän (Siun sote) kuntien alueilla voimassa olleen tartuntatautilain (58 g §) mukaisen, tiettyjen asiakas- ja yleisötilojen sulkemista koskeneen rajoituspäätöksen. Aluehallintovirasto kumoaa rajoitukset, koska sairaanhoitopiirien antamien asiantuntija-arvioiden perusteella tartuntatautilain mukaiset edellytykset rajoituksille eivät tällä hetkellä täyty. Päätös kumoamisesta astuu voimaan välittömästi.

 

 

 

Meillä pallo on yhteinen!