17.05.2024

Liikuntapäivä Lehmossa

LehPan koulukiertue jatkui maanantaina 13.5. seuran kotikentällä Lehmon koululaisten kanssa. Liikuntatuntia vetämässä olivat tällä kertaa T15-18 –joukkueen valmentaja Rosa sekä B-junioreiden pelaaja Murad.

Urheiluseurojen liikuntatunnit tuovat vaihtelua koulupäivään ja Lehmon koulu tekeekin mielellään yhteistyötä paikallisten seurojen kanssa. Monipuoliset liikuntatunnit antavat lapsille hyvän mahdollisuuden löytää uusia harrastuksia: jalkapallon lisäksi oppilaat ovat päässeet kokeilemaan mm. suunnistusta, salibandya ja pesäpalloa vierailijoiden ohjaamina. Liikunnanopettajakin oppii uutta, kun pääsee seuraamaan miten lajeihinsa erikoistuneet valmentajat toimivat.

Kiertueen viimeisenä etappina palloillaan Kirkonkylän koululla, ja jos harkkojen jälkeen tuntuu siltä, että futis voisi olla oma laji, kaikki 2011-2018 –syntyneet lapset ovat tervetulleita LehPan OP-Liigaan taitotasosta riippumatta. Harjoitukset ovat jo käynnissä, mutta nehän jatkuvat koko kesän, joten mukaan ehtii vielä hyvin! Ilmoittautumiset ja lisätietoja: https://lehpa.com/kortteliliiga

Meillä pallo on yhteinen!