07.07.2023

Esittelyssä P16/17 joukkue.

Olemme innokas ja aktiivinen joukkue, joka aloitti toimintansa marraskuussa 2022. Kesäkaudella harjoittelemme joko Lehmon urheilukeskuksen nurmilla tai Rantakylän jalkapallohallilla sekä Kontiolahden koulujen saleissa. 

 

Kesäkauden 2023 harjoitusajat:

• tiistai klo 17-18 Lehmon urheilukeskus (High Pine Lane, HPL)

• torstai klo 17-18 Lehmon urheilukeskus (High Pine Lane, HPL)

 

Kesällä 2023 pelaamme alueellisia Kortteliliigan ja Futiskarusellin pelejä. Joukkueen toimintamaksu on 35 € kuukaudessa ja se sisältää valmennuksen, harjoittelun, pelitoiminnan osallistumismaksut, tuomarimaksut ja joukkueen varusteet. Toimintamaksu ei sisällä mm. vakuutusta, seuran jäsenmaksua, pelaajien varusteita (peliasut jne.), osaa mahdollisista pelimatkoista ja niiden ruokailuja eikä pelipassia. 

Lajitaitojen lisäksi jalkapalloharrastus opettaa monia muitakin tärkeitä elämäntaitoja. Esimerkiksi yhteistyö-, kaveri- ja tunnetaidot kehittyvät luonnollisena osana toimintaa lajitaitojen rinnalla. Treeneissä tarvitset iloisen mielen lisäksi harjoitteluun sopivan asun, jalkapallokengät, säärisuojat ja juomapullon. Pallon (koko 3) ja LehPan treenipidan saat tullessasi mukaan joukkkueeseen. 

 

Mukaan mahtuu! Tervetuloa joukkueeseen! 

T. Kaisa

Meillä pallo on yhteinen!