14.04.2023

Esittelyssä P10/11-joukkue.

P10/11 on hiomaton timantti

Lieneekö Lehmon Pallon historiassa toista joukkuetta, jossa on tapahtunut niin paljon muutoksia kuin P10/11-joukkueessa. Niin sanottua vuosia mukana ollutta ydinjengiä on lopulta varsin vähän tässä yli 30 pojan joukkueessa.

Joukkue on yhdistetty kahdesta LehPan jengistä ja siinä pelaa vuosina 2009, 2010 ja 2011 syntyneitä poikia. Paikallisten pikku-ukkojen lisäksi mukana on kavereita Rääkkylästä, Joensuusta ja Enosta.

Mutta muutokset ovat puhaltaneet poikiin uskomattoman hienon yhteishengen, josta tulee kiitosta yhtenään. Jokainen uusi kaveri otetaan vastaan sellaisena kuin hän on. Ketään ei jätetä yksin. Ja joka kaudelle olemme saaneet jalkeille kokoonpanot, jotka ovat kamppailleet piirisarjassa ja turnauksissa tasapäisesti paperilla ehkäpä kovempi ryhmiä vastaan.

Suuri pelaajamäärä auttaa monipuolisten ja laadukkaiden treenien järjestämistä. Lisäksi jokaiselle pojalle löytyy mielekäs rooli ja paikka haluamassaan tasoryhmässä.

Tulevan kauden päätapahtuma on Pori Cup, joka pelataan heinäkuun loppupuolella. Odotamme innolla myös elokuun alussa pidettävää Vaaraturnausta kotikentällä.

Poikia luotsaa trio nuoria miehiä: Matias Hänninen, Niklas Haaranen ja Otto Kaltiola. Itseensä luottavat mutta sopivalla rentoudella varustetut valmentajat ovat joukkueen selkeä etu ja kilpailuvaltti. Pojat varmasti sanoisivat valmentajistaan ”Nämä ukot ovat alfoja”.

Koko joukkue on intoa täynnä sekä jatkuvasti kehittymishaluinen. On tosi kivaa tehdä yhteistyötä ja edistää kuningaslajin harrastamista näin motivoituneessa porukassa, päävalmentaja Matias Hänninen sanoo.

Ja jotta legenda futisäideistä ei jäisi pelkäksi legendaksi, niin kerrottakoon, että joukkueen tärkeimmät taustavaikuttajat ovat naisia. Joukkueenjohtajana toimivat Lotta Sivonen ja Heidi Kekkonen ja varusteista vastaa Merja Lyytikäinen. Jos pojilla on hauskaa keskenään, niin samaa voi sanoa myös vanhemmista. Kun kaikki tekevät yhdessä, niin aikaa jää myös höpöttelylle.

Tervetuloa mukaan!

- Sami Tolvanen

Meillä pallo on yhteinen!