03.02.2023

Esittelyssä P12-joukkue

Lehmon Pallon P12-joukkueesta meille on kertomassa joukkueen valmentaja, Antti Ruokolainen!

- LehPan P12-joukkue on aloitellut neljättä pelikauttaan 2022-2023 rakentaen pelaajien kuntopohjaa sekä hioen teknis-taktisia ominaisuuksia futsalin avulla. Myöskään itse jalkapalloa ei ole talveksi unohdettu, sillä marraskuun alusta lähtien olemme harjoitelleet myös Rantakylän hallissa sunnuntaisin, Antti kertoo.

- Joukkueen treenivahvuuteen kuuluu tällä hetkellä 21 pelaajaa ja neljä valmentajaa, mukaanlukien oma maalivahtivalmentaja. Parhaillaan joukkue osallistuu Palloliiton futsal-aluesarjaan ja lisäksi talven aikana pelejä tulee myös uuden paikallisen Futsalkarusellin sekä jalkapallon puolella Talvikuplaliigan myötä.

- Suunnitelmat kesäkaudellekin ovat jo edenneet pitkälle, joukkue osallistuu sekä oman ikäisten että vuotta vanhemman ikäluokan aluesarjoihin. Näin pystytään takaamaan kaikille riittävästi sopivia ja haastavia pelejä kunkin pelaajan kehitysvaihe ja valmiudet huomioiden. Kesä-heinäkuun vaihteessa lähdetään turnausreissulle Lahteen puolustamaan viime vuoden Lahti Soccer-mestaruutta. Tämän lisäksi suunnitteilla on vielä 1-2 turnausmatkaa.

- Yksi joukkueen ehdottomista vahvuuksista on varsin suuri aktiivisten vanhempien joukko, jonka hyvä henki välittyy varmasti ulospäinkin. Sen lisäksi, että vanhemmista on jo löytynyt valmentajia, joukkueenjohtajia, rahastonhoitaja, huoltajia, kioskivastaava, some-vastaava ja kuvausvastaava, on myös kimppakyydit, talkoot ja kotipelien järjestelyt hoituneet tällä porukalla varsin mallikkaasti, Antti kiittää.

- Joukkueeseen mahtuu mukaan vielä uusiakin pelaajia kokeilemaan hienoa harrastusta kivassa porukassa, Antti vinkkaa näin lopuksi.

Meillä pallo on yhteinen!