16.09.2022

Otteluennakko: Lehmon Pallo – Kuopion Elo 17.9.2022 klo. 15.00.

Lehmon Pallo – Kuopion Elo 17.9.2022 klo. 15.00.

Edustusjoukkueen kauden viimeiset kaksi ottelua pelataan kotona – huomenna vastaan asettuu sarjakärki Kuopion Elo!

 

Lehmon Pallon edustusjoukkue ottaa mittaa lohkoykkösestä Kuopion Elosta. Kuopiolaisjoukkue on takonut vakuuttavaa jälkeä Itä-Suomen kolmosessa: 18 ottelun jälkeen  joukkueella  on allaan 16 voittoa , sekä yksi tappio ja tasapeli.

Perinteikäs seura palasi kentille 2012  aloittaen Vitosesta.  Vuonna 2015 Elo voitti Vitosen mestaruuden ja nousi kaudelle 2016 neljänteen divisioonaan. Vuonna 2021 Elo sijoittui Itäisen alueen Nelosessa toiseksi ja lunasti sarjapaikkansa Kolmosesta.

 

Kotijoukkueen tavoitteet ovat selkeät seuraavaan otteluun:

Elo on erittäin hyvä joukkue minkä sarjataulukkokin osoittaa. Joukkue koostuu pääosin Kupsin juniorikoulun käyneistä pelaajista ja se myös näkyy pelaajien taitotasossa. Olemme kuitenkin valmistautuneet hyvin otteluun ja tiedämme mitkä ovat Elon haavoittuvuudet mihin iskeä.

Omalta osaltamme olemme syyskierroksen päässeet omalle tasollemme ja se näkyy myös tuloksissa: 8 pelistä kuusi voittoa, yksi tasapeli ja vain yksi tappio.

Ainoa tavoitteemme on vain ja ainoastaan voittaa kaksi jäljellä olevaa peliä. valmentaja Jouni Lehtimäki toteaa.

 

- Elo on ollut todella vakuuttava ja laadukas porukka koko kauden, mutta kyllä me kolmea pistettä lähdetään siitäkin hakemaan, kotijoukkueen maalipörssiä johtava, 16 ottelussa 10 maalia tykittänyt, Klaus Nevalainen sanoo.

Tähän joukkueeseen oli todella helppo tulla "uutena" mukaan, vaikkakin sopeutuminen aina pienen hetken vie. Kevät oli joukkueelle melko hankala pelaajien tippuessa ringistä monista eri syistä, mutta syyskierroksella ollaan saatu hyvä kokoonpano joka peliin ja näytetty, mikä potentiaali tässä joukkueessa parhaimmillaan on. Tähän mennessä kaudesta päällimmäisenä on hyvä fiilis!

Omaan maalimäärään en ole kovinkaan tyytyväinen, sillä paikkoja on ollut helposti useampaankin.

Kiitos jo tässä vaiheessa kaikille ketkä on pelejä käynyt katsomassa ja nähdään kentällä vielä kahden pelin verran ennen talvea!

 

Klausin sponsorina kaudella toimii Kontiomehu Oy. Kontiomehu on pieni, kotimainen perheyritys, jonka. tuotteisiin kuuluvat alkoholittomat kuohujuomat sekä laadukkaat mehutiivisteet. Yrityksen vahvuuksia ovat iloinen, asiakaslähtöinen palvelu sekä aidoista raaka-aineista jatkojalostetut laadukkaat tuotteet.

 

Tervetuloa High Pine Lanelle (urheilukentäntie 10, 80710  Lehmo). Ottelu alkaa kello 15.00. Tapahtuman aikana palvelee kioski, jossa on tarjolla pientä juotavaa ja purtavaa,

 

Katso myös aiempien matsien ottelukoosteet Youtube-kanavaltamme!

Meillä pallo on yhteinen!