04.08.2022

Juniorivalmentajaksi LehPaan?

Juniorivalmentajaksi Lehmon Palloon kaudelle -23?

 

Seuramme etsii Juniorivalmentajaa kaudelle -23! Juniorivalmentajana työskentelet lasten ja nuorten (6-12v) parissa ja toivomme sinulta innostavaa ja rohkaisevaa asennetta!

Tukenasi on seuramme valmennuslinja sekä seuran valmennuspäällikkö, muu seuran työntekijät ja vapaaehtoiset.

Juniorivalmentajanamme saat mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä valmentajana sekä osallistua kehittämään seuramme junioritoimintaa. Valmentajillamme on tarjolla hyvät työskentelyolosuhteet; High Pine lanella harjoitellaan luonnonnurmella ja tekonurmella, sekä talvikaudella harjoitellaan myös Rantakylän jalkapallohallissa. 

Hakijalta toivomme hyviä sosiaalisia taitoja lasten- ja nuorten kanssa, innostavaa asennetta sekä suunnittelu- ja organisointitaitoja. Kokemusta valmentamisesta et välttämättä tarvitse. Perehdytämme sinut tehtävään ja järjestämme  koulutuksen ja  lisäksi sinulle mahdollisuuden suorittaa Palloliiton koulutuksia.

Työtä on tarjolla muutamia viikkotunteja ja sopii hyvin esimerkiksi opiskelijoille. Valmentajalle maksetaan työstä tuntimääräinen palkkio, jonka suuruus riippuu työnkuvasta, tuntien määrän ja sen vaativuudesta, sekä valmentajan kokemuksesta ja koulutustasosta.

Tule mukaan LehPan valmennustiimiin, lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen: tero.vornanen@topgoaling.fi / +358 50 5287077

Lisätietoja saat valmennuspäällikkö Jouni Lehtimäeltä: 050 530 2660 , jouni.lehtimaki@live.com

Kerro hakemuksessasi mahdollisesta pelaaja-, sekä valmennustaustasi.

Meillä pallo on yhteinen!