23.12.2021

Hyvää joulua kaikille Lehmon Pallolaisille!

joulubanneri

Myös High Pine Lanella on aika rauhoittua joulun viettoon, ja odottamaan uutta vuotta – ja tulevaa kautta. Miten seuran palkitut, johtokunnan jäsenet ja muu aktiivinen LehPalais väki näkee tulevan vuoden ja kauden  -  ja mitä terveisiä heillä on kaikille jalkapallon ystäville?

 

Luukas Turunen palkittiin vuoden juniorina: ”Tuntuu todella hienolta saada kyseinen palkinto. Tästä palkinnosta on jo pienempänä haaveiltu ja nyt kovalla työllä sen saaminen on mahdollistettu.”  kertoo B-poikia edustava Turunen.

 

- Odotukset kaudelta olisi, että pärjättäisiin hyvin omassa sarjassa ja että tuleva kausi olisi vielä parempi kuin edellinen. Haluaisin kehittyä vielä enemmän viimeistelyssä. Vahvuuksia ovat maalinteko sekä haastaminen.

 

Kaikki kokivat että seurassa tekeminen on mielekästä ja antoisaa, pelaajien ja koko joukkueen hyväksi. Seurassa on todella hyvä yhteishenki ja on mahdollisuus pelata eri sarjatasoilla kuten myös miesten sarjoissa.

Joukkueenjohtaja, johtokunnan jäsen, Lotta Sivonen on linkki pelaajien, vanhempien, joukkueen huoltajien, valmennuksen ja seuran johdon välillä. Johtokunnan jäsenenä Lotta on toiminut 3-4 vuotta . Yksi tärkeimmistä tehtävistä koen olevan viestimisen joukkueen ja seuran sisällä:

 

-Tällä hetkellä seura on mukana Suomen Palloliiton laatuauditoinnissa mukana, mikä on tärkeä ponnistus johtokunnalta. Aiemmin en ole ollut mukana vastaavassa tehtävässä. Johtokuntatyöskentelyssä on saanut oppia ja tehdä paljon uusia asioita, mitä kaikkea jalkapalloseuran ns. pyörittämiseen kuulukaan. Tässä johtokunnassa on voinut esittää mielipiteitä ja ideoita.

 

Silvennoisten perhe mukaan seurassa on matala kynnys harrastaa, ja jossa jokainen tuntee toisensa, ja tunnelma on rento:

-Parasta on lasten liikkumisen, yhdessä tekemisen ja onnistumisen riemu.

Elina, Jukka, Leevi ja Veeti ovat kaikki olleet aktiivisesti mukana seuran toiminnassa. Nuorimmat pelaamassa kentällä, ja vanhemmat mukana kaikessa, kenttämestarista - kioskitätiin. -Lehpa on mukava ja lämminhenkinen matalan kynnyksen seura, jossa jokainen tuntee toisensa ja tunnelma on rento.

 

-LehPa:ssa koen ettei tekeminen ole liian vakavaa, vaikka tosissaan tehdäänkin, sanoo vuoden Valmentaja Mikko Noropirtti.

-Valmentajan työ LehPassa on monipuolista. Täytyy osata ohjata ja opettaa taktiikka henkilökohtaista tekniikka ja pelaajien fyysisiä ominaisuuksia. Onneksi meillä on valmentajien yhteisiä tapaamisia, joissa voi jakaa kokemuksia ja ideoita valmentamisesta.

Parasta futiksessa vuoden valmentajan mukaan on sen mukaansatempaavuus. -Se on helppo aloittaa, ei tarvita kuin joukkue ja pallo keskelle, ja sitä pelataan ympäri maailmaa.

-Lehmon Pallossa on saanut tutustua uusiin ihmisiin kentän laidalla. Ilmapiiri on mukava. Meidän joukkueessa parasta on pelaajien positiivisuus. Jouluterveisinä muille LehPalaisille voisin sanoa, että ottakaa rennosti ja nauttikaa kiireettömyydestä. Ensi kaudella mennään sitten taas vauhdilla!

 

Kaikki palkitut toivoivat rauhaliista ja kiiretöntä aikaa, ajan viettoa niiden asioiden parissa joita arjen keskellä ei aina ehtisi tehdä, ja hiljentyä. Tulevalle kaudelle kaikilla on tavoite kehittyä ja kehittää niin oman joukkuetta ja seuraa menestymään.

 

Tunnelmallista joulua ja onnellista uutta vuotta 2022!

Meillä pallo on yhteinen!