28.09.2021

Selkäsauna Edarin viimeisestä kotiottelusta mutta nuorissa on tulevaisuus

B-junnut Luukas, Niklas, Rasmus ja Aatu

Lauantaina 25.9 pelattiin kosteassa kelissä tämän kauden viimeinen kolmosen kotiottelu, kun AC Barca saapui otteluohjelmasta poiketen pelaamaan ottelun jo pari viikkoa suunniteltua aiemmin.

Muutos oli järkevä tehdä ettei kausi veny, sillä FC Blackbird vierasottelu jouduttiin siirtämään sunnuntailta tulevaisuuteen Jyväskyläläisten koronatartunnan vuoksi.

Kotijoukkue saapui kentälle hieman risaisena, sillä joukkueessa on ollut paljon flunssaa (korona pois suljettu!). Iso osa pelaajista oli pelikunnottomana. Ottelu saatiin kuitenkin pelattua pois,
sillä seuran omilla B-junnuilla loppui Itäsuomen kakkonen viikko sitten ja tähän peliin paikalle pyydettiin ja saatiin omista junnuista hyvin täydennystä.
Mukana Aatu Nieminen (aloituksessa), Luukas Turunen, Niklas Haaranen ja maalivahti Rasmus Venäläinen.
Junnut saivatkin vastuuta ja pelasivatkin oikein miehekkäästi.

AC Barcalla on vielä hienoinen mahdollisuus hätyytellä karsijan paikkaa ja se näkyi joukkueen latautumisessa otteluun. Alkuvihellyksestä asti vieras otti kuskin paikan, eikä pistänyt lekkeriksi
missään vaiheessa vaan pyöritti peliä intensiivisesti loppuun asti. Alle 5 minuutin pelin jälkeen vieraat teki jo ottelun "voittomaaliksi" jääneen 0-1 osuman ylivoimahyökkäyksen päätteeksi "tyhjiin".
Tekijänä Joni Rinta-Halkola.

Suoraan sanottuna LehPan kolmen topparin alakerta oli jatkuvasti vaikeuksissa. Etenkin kun omalta keskikentältä ei tullut tukea prässiin sekä peittoihin ja vieraat pääsivät milloin keskeltä läpi tai
pelaamaan palloa rauhassa laitaan/laitataskuihin. Vieraista Erno "Urhon veli" Nissilä teki mm hattutempun. Ensimmäisen puoliskon jälkeen peli oli tylysti jo 0-4.
Löylyä tuli lisää parin maalin verran toisella puolikkaalla lopputulokseksi 0-6!

Jobin postia kahteen viimeiseen vierasmatsiin aiheuttaa Joel Puolakanahon punainen kortti, joka tuli aivan ottelun lopussa kampituksesta rangaistusalueella sekä pienestä suunsoitosta siihen päälle. Myöskään konkari Johannes "Josa" Monosen jalka ei näyttä kestävän kuin häthätää yhden puolikkaan pelaamisen. Toisaalta sairastuvalta palautunee ensi lauantain 2.10 Pieksämäen vierasreissuun pelaajia lisää ja omat B-junnut on käytettävissä.

Aloitus:

Oikarinen (MV)
Puolakanaho - Mononen -Turunen Tuukka
Kaasinen - Hilska (C)
Laatikainen -Juvonen - Häkki
Nissinen - Nieminen

Vaihdot: (Mononen) Haaranen, (Nissinen) Turunen Luukas
Vaihdossa:
Venäläinen (MV)

Meillä pallo on yhteinen!