24.09.2021

Edustus pelaa jo lauantaina 25.9. AC Barcaa vastaan

Edustus pelaa viimeisen kotiottelunsa ohjelmasta poiketen jo lauantaina 25.9 kello 17.00 Lehmossa.
Alunperin sunnuntain Jyväskylän matsi peruuntui kun FC Blackbirdin joukkueessa on korona-altistuman vuoksi nyt päällä karanteeni.
Jottei sarja venyisi liian pitkälle syksyyn, päätettiin AC Barcan kanssa
hyvin lyhyellä varoitusajalla pelata keskinäinen ottelu pois jo syyskuun puolella (alunperin ottelu olisi ollut lauantaina 9.10).
Tervetuloa siis Lehmoon 25.9. kello 17.00 alkaen!

Komeetat peli Lauantaina 18.9.

Viime lauantaina sarjajohtaja Komeetat vieraili Lehmossa. Pisteet tasattiin lopulta 1-1. Molemmilla oli paikkoja tehdä enemmänkin maaleja, mutta maalivahdit hoiteli tonttinsa molemmissa päissä hyvin.
LehPan maalilla pelasi muutenkin hyvän kauden pelannut Erkka Oikarinen. Jippolaina Nuutti Kaikkosen saadessa vastuuta hienosti Jipon ykkösen ottelussa Helsingissä.

Ensimmäisellä puoliskolla Komeetat hienokseltaan hallitsi tilanteita ja painoi peliä intensiivisemmin päälle. Eetu Penttinen pääsi siirtämään vieraat johtoon pelin 29. minuutilla lopulta melko helposti, kun
kokenut toppari Hans Ekroos suti poikkeuksellisesti palloa hieman tyhjää alimmaisena puolustajana ja pallo jäi harmittavasti irrallaan boxiin, josta kärkenä prässännyt Penttinen toimitti sen vapaana maaliin.

LehPan voi sanoa saaneen juonesta kiinni erätauolla, sillä se hallitsi hienokseltaan toista puoliskoa vieraiden vähän hyydyttyä.
Komeetat on nuori hyväkuntoinen, aktiivinen joukkue ja toisen puoliskon hentoinen passiivisuus oli hieman epätyypillistä heille.

LehPan maalin teki Aake Yletyinen hieman vastaavalla Komeettojen alakerran avulla kuin vieraidenkin avausmaali. Sinällään puntit sopivasti tasan. LehPa painoi lopussa kovasti päälle, mutta ei pystynyt
tekemään voittomaalia vaikka paikkojakin siihen oli. LehPan alakerta on elänyt jonkin verran loppukaudesta, ottelussa erityisen pirteästi esiintyi laitatopparina nopea Joel Puolakanaho.
 

Aloitus:

Oikarinen (MV)
Puolakanaho - Ekroos - Turunen
Lindgren "C"
Hilska - Juvonen - Kaasinen - Häkki
Yletyinen -  Martiskainen Miro

Vaihdosta: (Hilska) Airaksinen , (Martiskainen Miro) Laatikainen, (Häkki) Mertanen
Vaihdossa:
Mononen, Martiskainen Aleksi

 

Meillä pallo on yhteinen!