14.09.2021

Jatkosarja alkoi tappiolla

Ylemmän jatkosarjan ensimmäinen vastus SC Kings Kuopiosta oli liian väkevä Lehmon Pallon edustukselle lauantaina 11.9 Lehmossa.

Ensimmäisessä erässä Lehmolaisilla oli muutamakin hyvä maalintekopaikka mutta palloa ei vaan saatu verkon perille. Vieraiden konkari Petteri "Pepe" Rönkkö upotti
ensimmäisen maalin ajassa 25 minuuttia, laukomalla hienosti yläriman kautta pallon maaliin. LehPa pääsi nopeasti peliin mukaan sillä toinen kentän konkari Hans "Hane" Ekroos puski
kulmapotkusta "ilmatilan herrana" Lehmolaisille tasoituksen vain 5 minuuttia myöhemmin.

LehPan puolustuksen oikea puoli oli pelissä epäonninen. Kauden ensimmäiset minuutit pelannut, viime kauden valmentaja Johannes "Josa" Mononen joutui ensimmäisen puoliskon
lopussa ensin rikkomaan vastustajaa keltaisen kortin arvoisesti ja poistumaan lähes heti myös vaihtoon pienen jalkavaivan vuoksi. Kentälle Josan paikalle tullut Samu Johansson ehti pelata noin 15 minuuttia,
kunnes hieman epäonnisestikin ajoi tilanteeseen turhan innokkaasti sekä vaarallisesti, saaden punaisen kortin ja suoran ulosajon.

LehPan voimakkaat hyökkäykset alivoimalla, toivat vastustajalle tilaa vastahyökkäyksiin ja niinpä Jaakko Kasurinen siirsi  vastustajan 1-2 johtoon ajassa 64 minuuttia.
Peli toinen punainen kortti nähtiin kun vieraiden Ikegbu Godswill kaatoi toistamiseen kortin arvoisesti ja pääsi kahdella varoituksella myös suihkuun. Tästä seuranneesta epäonnistuneesta LehPan
hyökkäysvaparista vieraat kuitenkin pääsivät iskemään Kasurisen toisella vastahyökkäysmaalilla johdon jo 1-3.

LehPa yritti kovasti loppuun asti, mutta pallo ei pomppinut onnellakaan vastustajan maalia kohden ja lopputuloksena vieraille ansaittu voitto.
LehPa jatkaa jatkosarjaa kotona ensi lauantaina 18.9 klo 17.00 Komeettoja (Jyväskylä) vastaan.