Edustusjoukkue pelaa tulevana keskiviikkona 11.8 kello 18.30 paikallisottelun SC Riverballia vastaan Lehmossa High Pine Lanella.
Otteluun on ilmainen sisäänpääsy ja paikalla palvelee kioski.

Ottelun lähettää suorana ja selostettuna myös KARJALAINEN!
Pääset seuramaan ottelua siis etänäkin: Live (karjalainen.fi)

Jyväskylän vieraspelit

Lehmon Pallon edustusjoukkue matkasi perjantaina 6.8.2021 jälleen Jyväskylään kolmosen sarja -otteluun sarjajohtaja FC Blackbirdiä vastaan.
Edellinen reissu Jyväskylään aiemmin sunnuntaina 1.8.2021 oli päättynyt 3-0 tappioon Komeettoja vastaan, hyvästä pelistä huolimatta.

FC Blackbirdiä vastaan nuori joukkue oli selvästi ryhdistäytynyt ja päättänyt voittaa ottelun. Heti alusta alkaen LehPan intensiteetti oli parempi ja kaksinkamppailut sekä irtopallot voitettiin poikkeuksetta. Ensimmäistä maalia saatiin odottaa ensimmäisen puoliajan loppuminuuteille asti, vahvasti pelannut JIPPO -lainamies Jussi Tolonen viimeisteli taukotilanteeksi 0-1.

Toinen puolisko ehti kulua reilu 6 minuuttia kun nopea Alvar Juvonen karkasi puolustukselta hyvän pystysyötön ansiosta ja viimeisteli taitavalla laukauksella alanurkkaan lukemiksi 0-2.
Vaikka vastustaja vaihtoi entisen liigapelaaja Tomi Petrescun keskikentälle parantaen huomattavasti pallollista peliään, ei LehPa antanut löysää vaan lisäsi johtoaan Aake Yletyisen taidokkaalla viimeistelyllä 0-3 pelikellon näyttäessä 78 minuuttia. Vähillä vaihtomiehillä peliin lähtenyt LehPa teki lopussa pari vaihtoa ja varsinaisen peliajan tullessa täyteen Blackbirdin entinen Liiga ja JIPPO -taustainen pelaaja Toni  "Tahvis" Tahvanainen kavensi ottelun 1-3. Monista toisen puoliskon pelikatkoista johtuen ottelua pelattiin lisäajalle lähes 6 minuuttia ja Ilomansilaislähtöinen Tahvanainen ehti vielä toistamiseen rankaista ennen loppuvihellystä lopullisiin numeroihin 2-3.

LehPan päävalmentaja Jouni Lehtimäki oli tyytyväinen nuoren joukkueen peli-ilmeeseen.
-Jokainen jätti kentälle kaikkensa ja tuloksena oli voitto sarja-johtajasta. Lehtimäki lisää vielä voiton vahvistavan sopivasti pelaajien itseluottamusta ennen keskiviikon kovaa paikalliskamppailua SC Riverballia vastaan.