08.06.2021

Edustusjoukkueelle voitto sarja-avauksessa

LehPa aloitti Miesten Kolmosen voitokkaasti hakemalla ansaitun voiton vierasottelussa viime perjantaina 4.6. Savon Pallosta.

LehPa otti pelin haltuunsa heti ottelun alusta alkaen ja vyörytti jatkuvasti hyökkäyksiä kohti vastustajan maalia.
Aivan huippupaikoille ei LehPakaan kuitenkaan päässyt, kunnes vierasjoukkueen piinan laukaisi Terence Smith rangaistuslaukauksesta ja vieden näin vierasjoukkueen 1-0 johtoon.

LehPan 2-0 osuman viimeisteli sama mies erinomaisella laukauksella aivan takatolpan juureen. Tilanne ”Ticolle” aukesi joukkueen vahvan ja agressiivisen prässin jälkeen.

Tauolle lähdettiin LehPa:n 2-0 johdossa. Toisen puoliajan LehPa aloitti erittäin vahvasti luoden jatkuvasti hyviä maalipaikkoja. Useampaa tolppalaukausta lähemmäksi maali joukkue ei kuitenkaan päässyt.

Kun LehPa ei omista paikoistaan tehnyt ratkaisevaa maalia tapahtui juuri se mitä usein tapahtuu ja toinen joukkue iskee maalin. SaPa kavensi ottelun lukemiin 2-1 LehPan puolustuksen pallonmenetyksestä ja
vastustajan hyökkääjä pääsi roikottamaan pallon LehPa:n tyhjään maaliin.

Kavennusmaalin jälkeen SaPa sai lisää virtaa ja otti pelin hallinnan itselleen. Lehpan hyvän puolustusmoraalin vuoksi SaPa ei kuitenkaan saanut luotua hallinasta huolimatta hyviä maalipaikkoja.

” Hyvin tyypillinen sarja-avaus, jossa pelimme välillä hajosi turhan puristamisen ja hermoilun vuoksi. Emme olleet aivan parhaimmillamme, mutta siitä huolimatta otimme ansaitut kolme pistettä. Tärkein saavutettiin ja voitolla on varmasti hyvä vaikutus nuoren joukkueen itseluottamukseen”, toteaa päävalmentaja Jouni Lehtimäki

LehPa:n pelit jatkuvat perjantaina 11.6. kotiottelulla Iisalmen PK-37 vastaan. Ottelu alkaa klo 19 Lehmon Urheilukeskuksessa. TERVETULOA!