17.02.2021

Pelaajia ja tekijöitä kaivataan

Vielä ehtii mukaan!

Suhteellisen nuoressa Edustusjoukkueessa sopimuspelaajia on tällä hetkellä 18 ja "harjoitusringissä" on jonkin verran lisää. LehPan pelaajapolku täydentää erinomaisesti sitä, että peliaikaa löytyisi kaikille myös aikuispuolelle! Kakkosjoukkue sai nimittäin täydennysmenettelyn kautta nelosen sarjapaikan takaisin, joten silläkin sarjaportaalla on mahdollisuus seurassa edelleen pelata. Kolmosjoukkue ilmoitettiin vitoseen, joten myös harrastelijoille ja "jäähdyttelijöille" löytyy vielä omat pelit. Seura sai parin vuoden tauon jälkeen jalkeille myös riittävän laajan B -junioriryhmän ja tavoitteellisen harjoittelun kautta sarjapelit aloitetaan alueellisessa kolmosessa. B -junnuryhmässä on paljon pelaajia, jotka ehtivät noin vuosi-kaksi sitten lopettaa, mutta onneksi kipinä on syttynyt uudestaan.

Tällä hetkellä seurassamme on siis mahdollisuus B-juniori -ikäisenä edetä vitosen ja nelosen pelien kautta aina edustukseen kolmosen peleihin. Aika hieno polku!

 

Etenkin kakkosjoukkueeseen kaivataan sitoutuneita pelaajia lisää! Myös kolmosen ja B -junnujen ryhmiin mahtuu innokkaita mukaan. Toki ovet on avoinna aina myös edustukseen, jos pelaajan taso vaan riittää.

 

Valmennus on suhteellisen hyvin hallussa. Jouni Lehtimäki vastaa Irakli Sirbiladzen kanssa edustuksen valmennuksesta. Sirbi vastaa myös kakkosjoukkueen koutsaamisesta yhdessä pelaajavalmentaja Joni Kukkosen kanssa. Sirbi urakoi Mikko Noropirtin ja Toni Santalan kanssa myös B -junioriryhmän valmennuksessa. Sirbillä on vyöllään yli 250 Veikkausliigan ja ykkösen ottelua sekä pitkälti yli 100 tehtyä maalia niissä. Arvokasta tietämystä on siis varmasti jaossa seuran nuorille sekä myös varttuneimmille pelaajille. 

 

Joukkueiden taustoille kaivataan erityisesti vahvistusta! Ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan mahtavaan toimintaan hyvässä seurassa :)!

 

Edustus valmennus:
Jouni Lehtimäki
050 5302 660
jouni.lehtimaki@live.com

Irakli Sirbiladze

Joukkueenjohto:
Iiro Kärkkäinen
040 4834869
iiro.karkkainen@gmail.com

Kakkos ja kolmosjoukkueen tiedustelut:
Harri Hänninen
044 5241283 
harri-hanninen@hotmail.com

B -juniorit:
Mikko Noropirtti
040 0539929

Riina Mahlanen
0445229479
mahlanen@gmail.com

Meillä pallo on yhteinen!