06.02.2021

LehPa ja JIPPO tiivistävät yhteistyötään

LehPan ja JIPPOn viimevuotinen yhteistyö jatkuu ja syvenee. JIPPOn nousu Ykköseen tarjoaa seurojen noin 700 pelaajalle entistäkin paremman kehityspolun kasvaa huippupelaajaksi Joensuussa.

”Pelaajaputkessamme on ollut aukko B-nuorten ja miesten Ykkösen joukkueen välissä. LehPan edustusjoukkue on alueellamme tuo puuttuva linkki”, kertoo yhteistyön konkretiasta JIPPO puheenjohtaja Juha Purmonen. ”Tarvitsemme sekä junioripelaajillemme että peliaikaa tarvitseville edustusjoukkueen pelaajille turvallisen ja kehittävän peliympäristön. Pelaajasiirtojen joustavuudenkin kannalta farmisopimus LehPan kanssa on tarpeellinen”.

LehPan puheenjohtaja Tero Vornanen on yhteistyöstä mielissään. ”Tämä kumppanuus antaa korkeammille sarjatasoille tähtäävien edustuksen pelaajillemme mahdollisuuden säännölliseen harjoitteluun JIPPOn Ykkösen joukkueen kanssa. Vauhti ja vaatimustaso siellä kehittää pelaajiamme ja auttaa meitä, laadukkaiden JIPPO pelaajien lisäksi, tavoittelemaan sijoittumista Kolmosen kärkisijoille ensi kaudella”.

Käytännön yhteistyöstä sopivat viikoittain joukkueiden päävalmentajat Jussi Leppälahti (JIPPO) ja Jouni Lehtimäki.

Lähde: http://jippo.fi/jippo-ja-lehpa-tiivistavat-yhteistyotaan/

Meillä pallo on yhteinen!