30.06.2020

LehPa/2:n ottelut jatkuivat juhannustauon jälkeen

LehPa/2 sai vieraakseen 27.6 Nilsiän Pallohaukat kauden ensimmäiseen kotiotteluun tukalan helteiseen lauantai kesäpäivään. Kotijoukkue hallitsi kentällä liikutellen palloa omalla joukkueellaan, mutta viimeiselle kentän kolmannekselle pelin rakentelu ontui. Molemmilta joukkueilta nähtiin muutama hyvä maalintekoyritys, mutta puoliajalle siirryttiin tasatilanteessa 0-0.

Toisella jaksolla kentän herrana jatkoi LehPa, mutta vieraat siirtyivät kuitenkin ottelun 77. minuutilla johtoon Markus Rantosen puskupallolla, joka leijaili korkeana hieman onnekkaasti yli LehPan puolustuksen. Tappio oli Lehmolaisille iso pettymys. Valmennuksen kommentit ottelusta: Alkusarja on lyhyt ja jokainen piste on tärkeä, kun siirrytään loppusarjoihin. Tästä pelistä olisimme tarvinneet ehdottomasti täydet kolme pistettä.

Seuraava kakkosjoukkueen ottelu pelataan Lehmossa lauantaina 4.7, kun vastaan asettuu perinteikäs Kuopion Elo. Ottelu alkaa kello 16:00.