13.03.2020

Harjoitus-ja pelitoiminta keskeytyy

Lehmon Pallo-77 noudattaa Suomen Palloliiton eilen tekemää ohjeistusta koronaviruksen osalta. Kaikki Palloliiton alainen kilpailutoiminta (lukuunottamatta tulevan viikonlopun muutamaa poikkeusta) on peruttu maaliskuun loppuun saakka, kuten myös AVK- ja muut kehittymisenseurantatapahtumat.

https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/liittohallitus-paatti-jalkapallon-ja-futsalin-kilpailutoiminnan-valiaikaisesta

Valtioneuvoston ja Palloliiton suositusten mukaisesti seuramme kaikki harjoitus- ja pelitoiminta keskeytyy tästä päivästä alkaen. Keskeytys jatkuu toistaiseksi näillä näkymin maaliskuun loppuun saakka. Joukkueiden toiminta jatkuu normaalisti 1.4.2020 alkaen ellei toisin tiedoteta. Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja informoimme mahdollisista muutoksista suuntaan jos toiseen.

Joukkueiden mahdolliset toimintamaksut jatkuvat normaalisti tauosta huolimatta. 

Toivomme kaikkien osalta ymmärrystä asian vakavuuden suhteen ja pelaajille intoa omatoimiseen harjoitteluun ja liikkumiseen tauon aikana! Muistatte vain ohjesääntönä, että terve pelaaja harjoittelee ja kehittyy! 

Mikäli herää kysymyksiä niin olkaa yhteydessä seurakoordinaattori Mikko Hallikaiseen sähköpostitse / seurakoordinaattori@lehpa.com

- Johtokunta -

Meillä pallo on yhteinen!