24.01.2020

Harjoitupeli LehPa vs LehPa/2

Lehmon Pallon edustus- ja kakkosjoukkue pelasivat torstaina 23.1 keskinäisen 2x30min pituisen harjoitusottelun Rantakylän hallissa. Lähtökohdat otteluun olivat erilaiset. Edustusjoukkue on harjoitellut koko talvikauden ja pelannut muutaman harjoitusottelun, kun taas vastaavasti kakkosjoukkue aloitti varsinaisen harjoittelun vasta tammikuun alusta, pelaten nyt ensimmäisen ottelunsa.

Ennakkoon oli odotettavissa, että nuori ja hyvin treenannut edustusjoukkue tulee prässäämään ylhäältä hyvällä intensiteetillä. Kakkosjoukkueen pelinavaaminen otettiin ylhäältä kiinni eikä keskikentän kautta palloa saatu kovin usein pelattua hallitusti eteenpäin. Edustusjoukkue voitti ottelun 3-1 (2-1) joista yksi maali syntyi rangaistuspilkulta Iiro-Pekka Naakan toimesta. Edustuksen muut maalintekijät: Juho Mertanen sekä hienon kaukolaukauksen tykittänyt Alvar Juvonen. Kakkosjoukkueen ainoan maalin teki nopean vastahyökkäyksen päätteeksi Joona Siponen

LehPa/2 valmennuksen kommentit ottelusta:

"Nuori ja treenannut joukkue vastassa. Meillä vasta muutamat yhteiset treenit alla. Lähdettiin kuitenkin rohkeasti pelaamaan ja sitä kautta toteuttamaan pallollista peliä sekä harjoittelemaan joukkueena puolustamista. Ensimmäinen puoliaika oli vaikea vastustajan tiukan prässin takia. Tämän seurauksena tuli useita vaarallisia pallon menetyksiä omalla- ja keskialueella. Toisella puoliajalla saatiin hieman pallollista peliä parannettua ja sitä kautta luotua syöttökuvioita. Ajoitukset ja liikkeet oli suurimmaksi osaksi vielä tässä vaiheessa puutteellisia johtuen vähäisistä treeneistä. Pelissä oli myös mukana uusia kavereita, joten joukkueen yhteispeli ei tullut täysin selkäytimestä. Kaikki saivat peliaikaa ja tuntumaa siitä mikä tulevan sarjan vaatimukset on. Etenkin nuoret Aleksi Martiskainen ja Juuso Minkkinen pelasivat ennakkoluulottomasti ja omalla tasollaan. Erno Pennanen suoriutui maalilla puhtain paperein. Leuka pystyssä treenaamaan ja katsetta seuraavaan treenipeliin."

Edustuksen päävalmentaja Johannes Monosen kommentit tulevasta ottelun jälkeen:

"Harjoitusottelu 2. joukkuetta vastaan oli meille jo talven viides. Meillä on nouseva käyrä, joka saralla. Joukkue alkaa olemaan kasassa, meillä on tällä hetkellä 18 sopimuspelaajaa, todellinen määrä tulee olemaan noin 21 pelaajaa. Meillä on sitoutuneita, urheilullisia ja ennen kaikkea nuoria kehityskelpoisia pelureita nippu täynnä, sekä muutama kokeneempi konkari näyttämässä esimerkkiä mm. Timo Voutilainen, Peetu Juntunen, Iiro-Pekka Naakka. Meillä on viisi yhteistä tapahtumaa per viikko, sekä suurimmalla osalla vielä kolmet aamureenit päälle. Tulemme uudistuneella, sekä nuorentuneella Lehpalla ennakkoluulottomasti haastamaan jokaisen vastustajan ensi kesän Kolmosessa. Kokemuksessa varmasti annamme tasoitusta, mutta tulemme paikkaamaan sen kovalla työmoraalilla!"

 

Meillä pallo on yhteinen!