18.12.2019

LehPa/2 valmistautuu neloseen!

Lehmon Pallon miesten 2-joukkueen kesän 2019 projekti käynnistyi noin vuosi sitten, kun Mika "Tore" Torvinen tiukkojen neuvotteluiden jälkeen sai joukkueen valmentajaksi Iiro Kärkkäisen. Iiro on aikasemminkin ollut LehPassa aikuisjoukkueen valmentajana ja pelaajana, joten valinta oli hyvin luonnollinen. Fysiikkapuolen treeneistä vastasi Tuukka Papinaho toimien myös joukkueen pelaajana.

LehPa/2 ajatuksena oli jo viime kaudesta lähtien tarjota seuran omille nuorille pelaajapolku miesten peleihin ja toimia paikkana kehitykselle. Joukkue saikin heti kauden alusta mukaan hyviä nuoria pelaajia, jotka jo ensimmäisellä kaudellaan osoittivat, että pärjäävät miesten peleissä. Erityisesti joukkueen mieleen jäi 14-vuotiaan Jaakko Pitkäsen debyytti loppusarjan ottelussa SiPSiä vastaan, kun vaihdosta sisään (n. 83. minuutilla) tultuaan karvasi vastustajan puolustajalta pallon pois ja pääsi läpiajoon sijoittaen varmasti ottelun loppulukemiksi 2-0 pelikellon näyttäessä 86min.

Joukkue sijoittautui viime kauden Itä-Suomen divisioonassa toiseksi ja oli loppukarsintojen jälkeen toinen voitettuaan kaikki loppusarjan ottelut. Kausi päättyi yhdeksän ottelun tappiottomaan putkeen. Kaudelle 2020 LehPa/2 nousee sarjapykälää ylemmäksi 4. divariin, joka onkin hyvin vahvasti Savolaispainotteinen, mikä tarkoittaa erittäin hyviä joukkueita ja pelaajia. Lehmolaisten tarkoituksena on lähteä sarjanousijana haastamaan Savolaisia ja kehittämään omaa futista.

Kauden 2020 valmennus- ja taustakuviot on saatu kuntoon. Joukkueen valmennukseen liittyy Jarkko Siponen vuoden alusta, joka on vastaavasti toiminut joukkueen valmentajana ja pelaajana. Iiron kanssa he muodostavat saumattoman yhteistyön ja näkemyksen jalkapallon ja pelaajien kehittämisestä.  Joukkue pelaillut vapaasti alkuvuoden Rantakylän hallissa ja varsinaiset harjoitukset alkavat 2.1.2020. Joukkue harjoittelee kolme kertaa viikossa joista kaksi harjoitusta on fysiikka/kunto painotteisia. Harjoituspelejä talvikauden aikana pelataan useita.

 

Joukkueeseen halutaan edelleen uusia pelaajia, jotka ovat haluavat harjoitella ja pelata tavoitteellisesti. Ota rohkeasti yhteyttä olet sitten nuori, vanha tai ikinuori pelaaja ripauksella kokemusta!
 

Valmennus

Iiro Kärkkäinen
040 4834869

Jarkko Siponen
050 4917546

Joukkueenjohto

Tuukka Papinaho
050 5178837
tuukka.papinaho@gmail.com

Harri Hänninen
044 5241283 
harri-hanninen@hotmail.com

 

Kuvaaja Väinö Leppänen

Meillä pallo on yhteinen!