16.03.2019

LehPa/2: Yllätys nurin harjoitusottelussa 4-0

LehPa/2 ja Ylämyllyn Yllätys kohtasivat 10.3 Rantakylän uudessa hallissa harjoitusottelun merkeissä. LehPa/2 pääsi otteluun hyvällä miehityksellä ja puoliajalla nähtiinkiin melkein koko kentällisen vaihto tuoreisiin jalkoihin. Vastaavasti Yllätys oli liikkeellä vain muutamalla vaihtomiehellä kierrättäen vaihtoja läpi ottelun.

Ensimmäisellä puoliajalla LehPa/2 otti pallollisen roolin rakennellen hyökkäyksiään pääasiassa laitojen kautta. Ensimmäinen maali nähtiinkin vasemman laidan keskityksestä, josta kimmokkeen kautta Juuso Minkkinen pukkasi pallon verkkoon. Lehmolaisten rakennellessa aktiivisesti hyökkäyksiään avautui Tuukka Papinaholle paikka boksin sisällä ja kaikkien hämmästykseksi puolustajien välistä lähtenyt tökkäisy jaksoi pyöriä maalille asti mennen sisään tolpan kautta. Pelin edetessä ja LehPan puolustaessa tiiviisti, ei muutamaa tilannetta lukuunottamatta Yllätys saanut aikaiseksi ja nekin maalilla pelannut Hirvonen hoiti. Lehmolaisten kolmas maali nähtiin, kun Papinahoa rikottiin boksin sisällä. Tilanteessa Yllätyksen puolustaja oli hieman myöhässä ja pallo vietiin pilkulle, josta Minkkinen laittoi varmasti tilanteeksi 3-0. Minkkisen lisäksi ensimmäistä kauttaan miesten joukkueessa pelasi myös pirteästi Leevi Räty ja Aleksi Martiskainen. Martiskainen hankki vapaapotkun tulleensa rikotuksi noin 20m päässä Yllätyksen maalilta, josta  konkari Jyri Väisänen ampui pallon muurin yli maaliin ja näin ensimmäisen puoliajan ja koko ottelun päätöslukemiksi 4-0.

Toisen puoliajan vaihdot sekottivat hieman pakettia ja Yllätys sai enemmän pelistä otetta. Pelin edetessä loppua kohti LehPa paransi kuitenkin peliään koko ajan ja vain maalit jäivät uupumaan. Positiivistä oli myös nollan säilyminen omissa. Huomionarvoista pelissä oli ensimmäisen puoliajan jopa suvereeni pallonhallinta ja jatkuva eteneminen vastustajan maalille erinäisin syöttökombinaatioin sekä koko joukkueen yhteinen joukkuepelaaminen ja sitoutuminen valmentaja Iiro Kärkkäisen pelitapaan niin ensimmäisellä kuin toisellakin puoliajalla.

LehPa/2 jatkaa harjoitusotteluitaan 17.3 Rantakylän hallissa, jossa vastaan asettuu nopeita jalkoja ja näyttöhaluja uhkuva  JIPPO/B2. Tempo tulee olemaan ottelussa varmasti kova. Futis on parasta paikan päällä, nähdään hallilla! Ottelu alkaa klo 14.00.