20.02.2019

Edustus: Vakuuttava voitto Kingsistä!

Edustusjoukkue vakuuttavaan 4-1 (3-0) voittoon harjoituspelissä Kings SC:a vastaan.

LehPa pelasi menneenä lauantai-iltana harjoituspelin Kings SC:a vastaan Rantakylän uudessa upeassa hallissa. LehPa otti ottelun hallintaansa heti alusta alkaen ja siirtyi ensimmäisen 15 minuutin aikana jo 2-0 johtoon. Ensimmäisen maalin teki Joona Pussinen Iiro-Pekka Naakan antamasta kulmapotkusta. Toisen maalin viimeisteli Peetu Juntunen upealla kaukolaukauksella Joona Pussisen syötöstä. Vielä ennen  taukoa Terrence Smith vapautti Joni Kukkosen läpiajoon ja hallitulla viimeistelyllä luvuiksi 3-0. Puoliaika oli LehPalta erittäin yhtenäistä tekemistä molempiin suuntiin.
Toisella puoliajalla Kings SC pääsi paremmin mukaan ja peli tasottui molempien joukkueiden tehdessä yhden maalin. Iiro-Pekka Naakan tekemää maalia olivat järkkäämässä nuoret Juho Mertanen ja Alvar Juvonen.
Kokonaisuudessaan loistava esitys uusiutuneelta LehPalta. Mukana oli myös 4 pelaajaa Jippon B-junioreista ja pojat pelasivat miehekkäästi vahvaa vastustajaa vastaan. Markus Jalovaaran esitys alakerran kolmikossa Eemeli Reinikaisen ja Jussi Tolosen kanssa oli todella varmaa tekemistä.
Aloitus kokoonpano: Mikko Sokkanen, Eemeli Reinikainen, Markus Jalovaara, Jussi Tolonen, Tuomo Tolonen, Mavin Viisainen, Iiro-Pekka Naakka, Peetu Juntunen, Joni Kukkonen, Terrence Smith, Joona Pussinen sekä vaihdosta peliin Daniel Harakka, Juho Mertanen ja Alvar Juvonen.

Seuraava harjoituspeli pelataan 3.3. Imatralla Kultsu FC:tä vastaan. Regions’ Cupin ensimmäisellä kierroksella vastaan tulee ToU. Peli pelataan maaliskuun aikana Kuopiossa.