28.04.2018

LehPa YJ ansaitusti jatkoon Regions´ Cupin 2. kierrokselta

LehPa YJ jatkoi voittojen tiellä Regions´ Cupissa 2. kierroksen ottelussa Savon Palloa vastaan Pieksamäellä lukemin 3-1 (0-0).

Ottelun alussa ensimmäiset 25 minuuttia oli Lehmolaisten selvää hallintaa, mutta maalitolppaa lähemmäksi ei toistaiseksi päästy. Sarjaporrasta ylempänä pelaava SaPa tasoitti hieman kentän tapahtumia aina mitä lähemmäksi puoliaikaa mentiin. Tauolle siirryttiin lukemissa 0-0.

Toinen puoliaika jatkui edellistä peilaten LehPan hallitessa peliä ja illan ensimmäisen täysosuma saatiin rangaistuspotkusta 69 peliminuutilla, kun Iiro-Pekka Naakka siirsi Lehmolaiset 1-0 johtoon. SaPa sai tasoitettua ottelun kuitenkin viisi minuuttia Lehmolaisten johtomaalin jälkeen kulmapotkun jälkitilanteesta. Ottelun ratkaisu nähtiin 84 peliminuutilla kun Joni Kukkonen iski pallon verkkoon Petrus Gröhnin esityöstä. Peliajan täyttyessä Antti Kuosmanen niittasi vielä loppulukemiksi 3-1.

LehPa YJ jatkaa näin ollen selvällä pelillä Cupissa 3. kierrokselle. Savo-Karjalan alueelta jatkossa on Lehmolaisten lisäksi vain KuKi. 3. Kierroksen vastustaja arvotaan 8.toukokuuta.