08.04.2018

LehPa YJ jatkoon Regions´ Cupin 1. kierrokselta

LehPa:n ja JIPPO:n yhteisjoukkue LehPa YJ aloitti vihdoin kautensa myös virallisten otteluiden osalta, kun se matkusti Kuopioon sarjaporrasta ylempävänä pelaavan Toivalan Urheilijoiden vieraaksi Regions' Cupin 1. kierroksen otteluuun. LehPa YJ  voitti ottelun vakuuttavalla pelillä lukemin 2-0, vaikka paikkoja olisi ollut reilusti useampaankin osumaan. Hienon voiton myötä joukkue jatkaa cupissa 2. kierrokselle. Toisen kierroksen vastustajaksi arpoitui Savon Pallo. Eemeli Reinikainen viimeisteli 1-0  johtomaalin Iiro-Pekka Naakan antamasta kulmapotkusta ottelun kuudennella peliminuutilla. Lopullinen ratkaisu nähtiin, kun toista puoliaikaa oli pelattu 20 minuuttia, maalin makuun pääsi Väinö Häkki Joni Kukkosen syötöstä. Maalilla Miska Voutilainen otti ensimmäisellä puoliajalla pari tärkeää torjuntaa ja piti maalinsa jälleen puhtaana.

LehPa YJ avaus tänään : M.Voutilainen, J.Reijonen, M.Hallikainen "C", E.Reinikainen, I.Naakka, A.Moalin, N.Niemeläinen, V.Häkki, J.Kukkonen & T.Voutilainen

Vaihdossa : J.Tolonen, J.Ryhänen, E.Pennanen, P.Tuomela & C.Romero