P-04

Job: 2017-Sport-EX-Lehmon Pallo-77 Group: LehPa - P04

Valmentaja/yhteyshenkilöt:
Markku Litja
0400327686
markku.litja@luukku.com

Joukkueenjohtaja:
Jani Meriläinen
0445972933
autojiipee@gmail.com

KAUSI 2016

KEVÄTKAUSI 2016

Kevätkausi 2016 on pelattu. LehPa P04 pojat osallistuivat kahdella joukkueella -04 ikäluokan piirinsarjaan ja yhdellä joukkueella -03 piirisarjaan. Kauden aikana pojat osallistuivat helmikuussa Kajaanissa turnaukseen,huhtikuussa Säynätsalon turnaukseen ja toukokuussa Joensuun Socceriin.

Harjoituskertoja pojilla on ollut n. 55 kertaa. Otteluja joukkueilla on ollut yhteensä 58 kpl. Poikia joukkueessa on 32 eli todella hyvin. Menestystäkin on tullut: Kajaanin turnauksen voitto, Säynätsalosta tuli hopeaa, Joensuun Soccerista haastesarjan voitto ja kilpasarjan toinen sija. Piirisarjassa kevätkierroksen (-04) oman lohkon voitto ja kolmas sija. Vuotta vanhempien lohkon (-03) kevätkierroksen ykköstila ja piiricupin voitto.

Sokerina pohjalla on D13 Itä-Suomen Piirin II-tason lohkovoittajien loppuottelu, jossa pelattiin pääsystä valtakunnalliseen lopputurnaukseen. LehPa P04 voitti KuPS/jl 03 keltaisen 3-0. Voitto vuotta vanhemmista pojista oli todella kova saavutus.

Huomioita kevätkaudesta. Poikien harjoitteluinto ja joukkuehenki on mielestäni hyvä. Mukavasti myös uudet pojat ovat päässeet sisälle joukkueeseen. Pelireissuilla ja turnauksissa pojat ovat olleet mallikelpoisesti. Harjoituskertoja on meillä ollut noin 3 kertaa viikossa.

Heinäkuussa on kauden kohokohta -Kokkola Cup. Sinne lähdemme isolla porukalla. Odotan itse innolla tätä turnausta, sillä siellä saamme pelata ympäri Suomen tulleita joukkueita vastaan. Heti Kokkolan jälkeen on valtakunnallinen II-tason D13 lopputurnaus Turussa. Siellä saamme vastaamme TODELLA kovia porukoita.

Kevätkausi 2016 on siis ollut valmentajan näkökulmasta todella hyvä. Vaikka tulokset eivät ole se suurin juttu niin ne kertovat minulle, että pelaajat ovat kehittyneet todella paljon. Tulosten takana on pelaajien kehittyminen ei pelkästään pelaajina vaan myös joukkueen jäseninä. Ehkä tähän loppuun käy erään vastustajan valmentajan sanat, heidän hävittyään pelinsä meille: ”Siinä näette pojat mitä tulosta tulee kun he (= LehPa 04) pelasivat joukkueena”

Kiitokset kaikille taustajoukoille ja erityisesti Jukalle.

Syyskierrosta odotellen!

Make

 

P04 pojat aloittivat harjoittelun tammikuussa. Harjoittelun lomassa käytiin pelaamassa P04/P03 kilpa/haaste sarjan turnauksen Kajaanissa, jonka pojat voittivat. Poikia on joukkueessa 30 ja tänä vuonna osallistutaan P04 sarjaan ja piirin cuppiin kahdella joukkueella sekä P03 sarjaan yhdellä joukkueella.

Turnauksia on Joensuun Soccer ja Kokkola Cup. Molemmissa ollaan mukana kahdella joukkueella.

Kevätkierros on lähtenyt mallikkaasti käyntiin. Piirincupissa ollaan loppuottelussa ja P04 sarjaa johdetaan sekä P03 sarjassa ollaan toisena.

Kaikkein mukavinta on kuitenkin se että pojat ovat käyneet todella hienosti harjoituksissa. Tästä on hyvä jatkaa piirinsarjaa ja osallistua turnauksiin!

Palloiluterveisin
Markku valmentaja
Kausi 2015.
P04 pojat aloittivat harjoittelun tammikuussa kaksi kertaa viikossa Kylmäojan koulun salissa. Maaliskuussa siirryttiin tekonurmelle. Joukkueen vahvuus on tällä hetkellä 30 poikaa. Tulevan kesän piirinsarjaan osallistumme kahdella joukkueella. Sarja alkaa toukokuun alussa ja kesän aikana on kuusi turnausta.
Ensi kesän muita turnauksia ovat ainakin kesäkuun Joensuu Soccer ja heinäkuun Keuruun Megacup.
Joukkueen harjoitusinto on ollut mallikelpoista ja kunhan salibandy ja jääkiekkoharjoitukset päättyvät niin silloin harjoituksissa ovat mukana kaikki pojat.
Palloiluterveisin
Markku
LEHPA 04 KEURUULLA HYUNDAI MEGACUP:SSA 18.-20.7.2014

Lehpa 04 olivat 17 pojan voimin Keuruulla Hyundai Megacupissa. Turnaus oli pojille ensimmäinen pitempi kestoinen ”yön yli” turnaus.

Turnaukseen lähdettiin perjantai aamuna anivarhain ennen klo 6. Ensimmäinen peli alkoi klo 11, jossa tiukan taistelun jälkeen tuli 1-0 tappio. Toisessa ottelussa pojat hallitsivat peliä, muutaman kerran kolisteltiin vastustajan maalin tolppia, mutta tappio tuli jälleen 1-0 lukemin.

Kolmanteen otteluun pojat lähtivät todella kovalla asenteella ja voitto tuli 2-0 lukemin. Pääsy ylempään jatkosarjaan jäi ainoastaan yhden maalin päähän.

Launantaina alemman jatkosarjan kolmessa ottelussa Lehpan pojat olivat vahvempia. Maaliero oli 15 – 1. Sunnuntaina pelattiin kaksi ottelua, jotka molemmat voitettiin 4-0 ja 3-0 lukemin. Näin alemman jatkosarjan maaliero oli 22-1. Lehpa 04 pojat voittivat alemman jatkosarjan ylivoimaisesti ja saivat palkinnoksi todella hienon pokaalin.

Turnauksen aikana oli hieno nähdä kuinka poikien peli kehittyi koko ajan paremmaksi ja uusia ”kykyjä” nousi parrasvaloihin. Myös pelien ulkopuolella poikien käyttäytymien oli mallikelpoista.

Seuraava turnaus on 9.8. oma kotiturnaus.

PS. Kuvia tulee myöhemmin

 

KEVÄTKIERROS PELATTU (15.6.2014)

Piirisarjan kevätkierroksen viimeinen kierros pelattiin sunnuntaina Lieksassa. Kevätkierros meni Lehpa 04 pojilta todella hienosti. Kuudesta ottelusta kolme voittoa, yksi tasapeli ja kaksi tappiota.

Poikia on tällä hetkellä mukana 24, joka on todella hieno määrä. On ollut hieno huomata, kuinka pojat ovat kehittyneet niin tekniikan kuin pelikäsityksen puolesta. Tänä vuonna aloittaneet pojat ovat tuoneet oman hienon lisänsä joukkueeseen.

JoensuuSoccerissa olimme kahdella joukkueella. Kutsusarjassa tulimme seitsämänneksi ja haastesarjassa neljänneksi. Kutsusarjan ehkä mieleenpainuvin ottelu oli Kups/Ilvestä vastaan, jonka hävisimme tiukan taistelun jälkeen 2-3. Kups/Ilves voitti koko turnauksen.

Haastesarjassa pojat esittivät myös mallikkaita otteita. Ottelut olivat tasaisia ja pojat pystyivät kääntämään otteluita voitoksi kovan taistelun kautta. Oli upeata nähdä kuinka pojat kehittyivät turnauksen aikana ja aito ilo pelaamiseen näkyi poikien kasvoilta.

Nyt pidämme pientä taukoa. Jatkamme harjoituksia heinäkuun alussa.

 

PIIRINSARJA KÄYNTIIN VARKAUDESSA

LehPa 04 pojat aloittivat piirinsarjan turnauksella Varkaudessa. Ensimmäisessä ottelussa tuli vastaan Pieksänämäki. Ottelu alkoi pienen jännityksen merkeissä mutta aika nopeasti jännitys hävisi ja peli alkoi kulkea. Ottelu päättyi 10 – 1 LehPan voittoon.

Toisessa ottelussa vastaan asettui Varkauden joukkue. Peli aaltoili tasaisena kunnes LehPan pojat saivat otteen pelistä ja hallitsivat ottelua. Peli päättyi 7-0 LehPan voittoon.

Tästä on hyvä jatkaa seuraaviin peleihin. Seuraava turnaus on 29.5. Ylämyllyllä, jolloin vastaan asettuu Jipon joukkueet.

 

LEHPA 04 POJAT VOITTOON JIPON JÄRJESTÄMÄSSÄ HELMITURNAUKSESSA HAASTESARAJASSA

LehPa 04 voittivat haastesarjan Helmiturnauksessa Joensuun Areenalla. Lauantain otteluissa LehPan pojat voittivat niin Jipon kuin KuPS joukkueen ja pelasivat tasan Hertta02 tyttöjen kanssa.

Sunnuntain sijoitusotteluissa aamulla LehPa voitti Ylämyllyn Yllätyksen ja loppuottelussa kaatui todella tiukan taistelun jälkeen Oulun Tervarit 1-0.

Otteluissa LehPan maaliin tehtiin vain yksi maali ja vastustajan verkko heilui 10 kertaa.

Näin turnauksen ykköstila tuli ansaitusti LehPa 04 joukkueelle.