Kuopion Palloseura sopimuksiin Lehmon Pallon kasvattien kanssa

Lehmon Pallon kasvatit Nuutti Tykkyläinen, sekä Jere & Joona Hiltunen nousivat Kuopion palloseuran liigajoukkueeseen.

Seura kertoo tehneensä nuorten lupausten kanssa monivuotiset pelaajasopimukset. Pelaajakolmikko siirtyi Lehmosta Kuopioon helmikuussa 2016. Kuopiossa pojat ovat pelaanneet KuPS:n B- ja A-Juniorijoukkueissa, sekä reserviseura KuFu:ssa maan kolmanneksi korkeimman sarjatason otteluita. Seuraavana tavoitteena pojilla on peliajan saaminen liigajoukkueen riveissä.

Pojat itse ovat kommentoineet liigajoukkueeseen mukaan liittymistä seuraavasti Kuopion palloseuran nettisivuilla : ”Tulimme Kuopioon kehittymään paremmiksi pelaajiksi ja kyllä olemme kehittyneet täällä paremmiksi. Treeneissä on ollut paljon kovempi taso ja tempo ja valmentajat vaativat paljon. Veikkausliigajoukkueessa harjoitteleminen on ollut vieläkin vaativampaa. Liigatreeni on tuntunut tosi hyvältä ja liigajoukkueessa on tosi hyvä ilmapiiri”, pelaajakolmikko iloitsee.

Jere ja Joona Hiltunen ovat aloittaneet jalkapallo harrastuksensa Lehmon Pallon väreissä ja edustivat seuran juniorijoukkueita aina B-ikäiseksi saakka. Hiltusen veljekset kävivät jo LehPa aikanansa harjoittelemassa niin Chelsean, Liverpoolin, Ajaxin kuin Manchester Unitedin luona. Nuutti Tykkyläinen siirtyi naapuriseura Jiposta LehPa:n väreihin vuonna 2011 ja edusti seuraa aina vuoteen 2016 saakka. Ammattilaisuus ulkomailla on koko kolmikon tavoitteena tulevaisuudessa.

Lehmon Pallo -77 toivottaa pojille paljon onnea liigasopimuksista ja tsemppiä tulevaan !

All-focus

Kuva ja tiedot : Kuopion Palloseura www.kups.fi