Juhani ”Jussi” Hirvosen muistoa kunnioittaen

Juhani ”Jussi” Hirvonen
2.4.1956 – 17.7.2017

Lehmon Pallo-77:n pitkäaikainen puheenjohtaja ja taloudenhoitaja Juhani Hirvonen siirtyi taivaallisille pelikentille vaikean sairauden murtamana 17.7.2017.

Koko seuraväen kunnioittaman ja arvostaman Hirvosen Jussin toimiminen LehPassa alkoi kun oma poika Kimmo aloitti pelaamisen seurassa 90-luvun loppupuolella. Jussi aloitti seuran puheenjohtajana vuonna 1999, toimien puheenjohtajana aina vuoteen 2003 asti. Vuodet 2004-2010 hän toimi seuran taloudenhoitajana ja  palasi puheenjohtajaksi vuosille 2011-2012. Jussi jatkoi vielä 2013-14 seuran varapuheenjohtajana ja johtokunnassa.

Jussi tunnettiin seurassa jämptinä ja tarkkana puheenjohtajana sekä taloudenhoitajana. Hän oli ylpeä siitä, että LehPa:ssa tilit olivat kunnossa ja seura ei elänyt yli varojensa. Hänen johdollaan seuran talous laitettiin hyvään kuntoon. Seura opittiinkin tuntemaan viimeistään Jussin aikana siitä, että se hoiti velvoitteensa aina ajallaan. Tämä perinne on jatkunut senkin jälkeen.

Huumoritajuisena ja mukavana seuramiehenä hän tuli toimeen kaikkien kanssa, mutta osasi kyllä sanoa jos asioissa ilmeni haihattelun piirteitä. Jussin mielestä tärkeää oli, että ensin selvitettiin asioiden taustat sekä vaikutukset ja vasta sitten toimittiin.

Lehmon Pallo-77:n seuraväki muistaa Jussia lämmöllä ja esittää lämpimän osanottonsa kaikille omaisille.