Jere, Joona ja Nuutti siirtyvät Kuopion Palloseuraan

Lehmon Pallon lahjakkaaseen P99-joukkueeseen kuuluneet Hiltusen veljekset Jere ja Joona sekä Nuutti Tykkyläinen ovat siirtyneet Kuopion Palloseuraan. Kolmikolla oli sopimukset kahdesta tulevasta kaudesta Kolmoseen tippuneen JIPPO:n kanssa, mutta sopimusten purkupykälät otettiin käyttöön yhteisymmärryksessä.

JIPPO-päävalmentaja Jouni Lehtimäki vahvistaa Vartaloharhautus-blogin Teemu Hassiselle, että Hiltuset ja Tykkyläinen muuttavat Kuopioon helmikuussa ja liittyvät KuPSin B-junioreihin. Koko kolmikko kuuluu U17-maajoukkueryhmään ja Jere valittiinkin tammikuun puolivälissä pelattavaan Minskin kansainväliseen turnaukseen matkustavaan ryhmään.

LehPa onnittelee Jereä, Joonaa ja Nuuttia ja toivomme koko kolmikolle menestystä jalkapallouralle ja elämään!

Lue lisää: Lupaava nuorisomaajoukkuekolmikko siirtyy JIPPO:sta KuPSiin, Vartaloharhautus-blogi, Teemu Hassinen