LehPa-kasvatti Jere Hiltunen nimetty U17-maajoukkueeseen

jere_hiltunen
LehPan kasvatti, nykyään Kolmosen JIPPO:a edustava Jere Hiltunen on valittu alle 17-vuotiaiden poikien maajoukkueeseen, joka pelaa tammikuun puolivälissä Minskin kansainvälisessä turnauksessa. Lehmon Pallo onnittelee Jereä ensimmäisestä virallisesta maajoukkuevalinnasta!

Suomen U17-maajoukkue kohtaa turnauksen alkulohkossa Ukrainan, Georgian ja Moldovan. Kolme ottelua pelataan vain kolmen päivän sisällä, joten tahti on erittäin tiivis.

Onnittelemme myös aiemmin Jeren kanssa samaisessa LehPan P99-joukkueessa pelannutta Tuukka Kurkea maajoukkuevalinnasta! Tuukka edustaa nykyään Käpylan Palloa. Päävalmentaja Kimmo Lipponen nimesi maajoukkueeseen Itä-Suomen Piiristä yhteensä kolme pelaajaa, joista kaksi muuta ovat KuPSin Miika Töyräs ja Sharp Räsänen. Listalta löytyy myös jo liigaviheriöiltäkin tuttu FF Jaron Sergei Eremenko.

Suomen ottelut:
18.1. 12.00 Ukraina – Suomi, Manezh, Minsk
19.1. 14.15 Suomi – Georgia, Manezh, Minsk
21.1. 14.30 Moldova – Suomi, Manezh, Minsk
23.1. sijoitusottelu, Manezh, Minsk
24.1. sijoitusottelu, Manezh, Minsk

Palloliiton uutinen