Lehmon Pallon miesten joukkueet kesätauolla

Lehmon Pallon miesten joukkueet aloittivat kesätauon hyvistä asetelmista.

Edustusjoukkue voitti viimeisessä kotiottelussa sarjakakkosena olevan Toivalan Urheilijat maalein 3-0, joka paransi lähtöasemia syyskierrokselle huomattavasti. Pisteiden lisäksi viimeisestä pelistä saatiin kauan odotettu voitto, itseluottamusta ja usko omaan tekemiseen kasvoi huomattavasti. Syyskierrokselle lähdetään siis intoa puhkuen! Sarjasijoitus on tällä hetkellä seitsemäs, mutta sarja on erittäin tasainen ja edellä olevat neljä joukkuetta ovat vain muutaman pisteen päässä. Kevätkierroksen saldona edustuksella on kolme voittoa, kaksi tasapeliä ja neljä tappiota. Syyskierros alkaa kolmella vieraspelillä LiPaa, SaPaa ja PAVE:a vastaan. Kevätkierroksella näistä kolmesta pelistä kotikentällä saatiin kasaan yksi piste ja nyt lähdetään kostoreissulle savoon ja haetaan menetetyt pisteet takaisin! Syyskierros alkaa edustusjoukkueen osalta 23.7. LiPa vastaan.

Kakkosjoukkue ja kolmosjoukkue pitää 5. divarissa sarjasijoituksia kaksi ja kolme samalla pistemäärällä (14). Kärjessä on NiemU, joka on kahden pisteen ”karkumatkalla” Lehpan joukkueista 16:sta pisteellä. Lehpan joukkueiden kevätkauden saldoina kevätkierrokselta on neljä voittoa, kaksi tasapeliä ja yksi tappio. Lehpa/2 joukkueen ”syyskierros” alkaa 16.7 vieraspelillä NiemU:a vastaan eli kyseessä on sarjan voiton kannalta erittäin tärkeä peli! Lehpa/3 joukkueen ”syyskierros” alkaa puolestaa 15.7 kotipelillä AFC Keltikiä vastaan.

Kunnossa Kaiken Ikää normaalikentän +40v sarjassa Lehmon Pallon miehet ovat sijalla kaksi ja viimeisimmässä pelissä voittivat hienon taistelun jälkeen sarjakärki AC Barcan lukemin 2-1. Kevätkierroksen kuudesta pelistä ikämiehillä on taskussa 11 pistettä. Kolme voittoa, kaksi tasapeliä ja yksi tappio. Ikämiesten sarjassa ei pitkää taukoa ole ja näin ollen Lehpan ikämiesten pelit jatkuvat jo 14.7. vieraspelillä HuPaa vastaan Pieksämäellä.