Edustuksen kevätkierroksen viimeinen peli

Lehmon Pallon edustusjoukkueen kevätkausi päättyy tulevana perjantaina kotipeliin Toivalan Urhelijoita (ToU) vastaan. Peli pelataan Lehmon Urheilukeskuksella klo: 19:00 alkaen ja paikalle toivotaan saapuvan ennätysmäärä katsojia. Pelin aikana voi LehPa -01 joukkueen ylläpitämästä kioskista ostaa ainakin makkaraa ja kahvia, mutta muitakin herkkuja voi olla saatavilla 🙂

Lehmon Pallon edustusjoukkueen kevätkausi on mennyt hieman odotettua heikommin ja tulevan perjantain peli on elintärkeä peli syyskierrokselle lähtöä ajatellen. Voittamalla pelin Lehpa pysyttelee vielä iskuetäisyydellä sarjan kärkikolmikon tavoittelussa, mutta häviöllä matka kolmen parhaan joukkoon alkaa kasvamaan liian suureksi. Kevätkierroksen saldona edustusjoukkueella on kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja neljä tappiota. Saman verran kuitenkin pelejä on luvassa vielä syyskierroksella ja lopullinen sarjasijoitus nähdään vasta, kun kaikki pelit on pelattu. Tästä on vain yksi suunta ja se on ylöspäin! Tule kannustamaan Lehmon Pallon edustusjoukkue voittoon perjantaina!

Perjantaina kevätkierroksen viimeinen peli Lehmon Urheilukeskuksella klo: 19:00.