Tilanne kolmen sarjakierroksen jälkeen! Edustus, M2 ja M3.

Lehmon Pallon aikuisjoukkueiden kausi on alkanut vaihtelevissa merkeissä. Lehmon Pallon edustusjoukkueen kauden ensimmäiset kaksi peliä oli ennakkoon sarjan kovimpiin joukkueisiin lukeutuneet SaPa ja LiPa, joista molemmat kävivät riistämässä LehPan edustusjoukkueelta pisteet kotikentältä. Edustusjoukkueen ensimmäinen piste tuli sarjan kolmannen kierroksen pelistä PAVE:a vastaan, kun ottelun viimeisten viiden minuutin aikana noustiin 0-2 tappioasemasta 2-2 tasapeliin. Kausi on vasta aluillaan ja toivoa ei ole kärkikahinoiden osalta heitetty hukkaan, mutta parannettavaa pelissä riittää jokaiselle pelin osa-alueelle. Uusilla valmentajilla on riittänyt haasteita löytää pelaajille omia paikkoja ja vakiintunutta taktiikkaa ei ole vielä löytynyt, millä saadaan kaikista pelaajista parhaat ominaisuudet käyttöön. Meneillä olevan kauden tavoitteena on kuitenkin olla sarjataulukossa viiden parhaan joukossa ja sen eteen tehdään töitä kaikin voimin. LehPan edustusjoukkueen tavoitteet ovat uuden valmennustiimin johdolla nousta 3. divisioonaan lähivuosina ja siihen tavoitteeseen ei ole helppoa heti ensimmäisenä vuonna päästä, varsinkin kun joukkueen ryhmitys on vielä kehitysvaiheessa.

LehPa/2 joukkue sen sijaan on aloittanut 5. divisioonan A lohkossa loistavasti. Kauden kolmesta ensimmäisestä pelistä taskussa on 9 pistettä. Kolmessa pelissä maaleja on tehty 14 ja päästettyjen maalejen sarakkeessa on pyöreä 0. Peli siis rullaa LehPa/2 joukkueella hyvin, mutta missään nimessä ei ole vara löysäillä. Mitä pidemmälle kausi etenee sitä kovemmiksi vastustajat muuttuu ja sen tietää myös joukkue. Jokaiseen peliin on lähdettävä tekemään töitä kovasti eikä löysäilylle ole varaa, mikäli sarjan haluaa voittaa. LehPa/2 joukkueen tavoitteena on vain ja ainoastaan sarjan voitto ja pääsy karsintapeleihin syksyllä. Alkukauden tulosten ja peliesitysten perusteella tavoitteet ovat varsin realistiset ja jatkamalla samaan tahtiin tavoitteisiin varmasti päästään. Viime vuonna karsintapelit menivät penkin alle ja tänä vuonna halutaan ottaa revansseja Savon joukkueita vastaan!

LehPa/3 joukkueen kausi on niin ikään alkanut hyvin. Pääosin ikämiehistä koostuva joukkue pelaa ensimmäistä kautta 5. divisioonassa ja on kolmen kierroksen jälkeen sijalla 2, heti LehPa/2 joukkueen perässä. Kolmesta pelistä on kasassa 7 pistettä eli kaksi voittoa ja yksi tasapeli. Tehtyjä maaleja on 10 ja päästettyjä 5. LehPa/3 joukkueen mukana pelaa jonkun verran uusia nuoria poikia, jotka eivät vielä 5. divisioonan kärkikahinoihin mahdu mukaan ja myös LehPan edustusjoukkueen pelaajia, jotka tarvitsevat peliaikaa taukojen tai loukkaantumisten jälkeen. LehPa/3 porukkaa voi pitää osittain tälläisenä ”kasvattaja” joukkueena, jonka runko koostuu kokeneista pitkän linjan pelaajista, mutta joukkueesta löytyy myös nuoria pelaajia, joilla on potentiaalia nousta pari sarjaporrasta ylemmäs harjoittelun ja pelaamisen kautta. LehPa/3 joukkue pelaa maltillista, järkevää ja näyttävän näköistä jalkapalloa, josta nuoret pelaajat voivat ottaa paljonkin mallia.

Lehmon Pallon aikuisjoukkueiden pelejä voi ja pitää käydä seuraamassa Lehmon Urheilukeskuksella! Alla olevista linkeistä näet Lehmon Pallon joukkueiden kotipelit. Edustusjoukkueen peleissä on kioski, josta saa kahvia, makkaraa, mehua, pientä suolaista/makeaa ja tietenkin Lehmon Pallon suur-arpajais arpoja, missä hienoja palkintoja!

Otteluohjelma Edustus

Otteluohjelma M2

Otteluohjelma M3