P-01: Vähän vanhaa ja vähän uutta

LehPa P-01 joukkue pelasi kauden 2014 pienkenttäsarjaa pienentyneen joukkueen seurauksena ja kesän tavoitteena oli saada pidettyä mukana olleet nuoret pysymään joukkueessa ja pyrkiä houkuttelemaan mukaan uusia poikia. Pelillisiä tavotteita kaudelle ei asetettu, mutta ajatus oli ettei ihan viimeisiä sarjassa oltaisiin ja ei sitä myöskään oltu! Ilman erillistä houkuttelua kesän aikana poikia alkoi ilmestymään treeneihin lisää ja syksyllä poikia oli parhaillaan jo 15 eli melkein tuplat kevääseen verrattuna. Mikä hienointa niin poikia tuli toimintaan mukaan myös hieman kauempaa ja Lehmon Pallon kädet ulottuvat nyt P-01 joukkueessa Joensuun kaupungin laitamilta Romolle asti. Syksyllä tehtiin päätös, että kesällä 2015 mennään pelaamaan normaalikentän sarjaa ja pojat pääsevät pelaamaan ikäisilleen tarkoitettua sarjaa.

Alkuvuosi 2015 mietittiin kesän kokoonpanoa ja ensin ajatuksena oli muodostaa C-14 (-01) sarjaan yhdistelmäjoukkue Lehpan -02 poikien kanssa, mutta myös kaupungin suunnasta kuului yhteistyöpyyntöjä ja päätettiin tehdä yhteisjoukkue Ylämyllyn yllätyksen ja Jipon kanssa (Lehpa/Ylämylly yj). Lehpan -01 poikia on joukkueessa suurin osa (13) ja Ylämyllyltä tulee muutama ja Jiposta muutama poika, joten kesästä pitäisi selvitä lävitse hyvin! Kevätkausi harjoitellaan pääsääntöisesti Lehpan -01 poikien kanssa keskenään, mutta kesällä pyritään pitämään parit yhteisharjoitukset kuukaudessa yj joukkueen kanssa. Kevään aikana pelataan pari harjoitusottelua, joita voi tulla seuraamaan High Pine Lanelle. Otteluista ilmoitetaan Lehmon Pallon facebook -sivuilla. Varsinainen kausi alkaa toukokuun 6. päivä vierasottelulla WJK:ta vastaan Varkaudessa.