Ilmoittautuminen kesän kortteliliigaan ja jalkapallokouluun auki!

Pitkä odotus palkitaan vihdoin, kun kesän kortteliliigaan ja jalkapallokouluun ilmoittautuminen on avattu! Ilmottaudu kesän tapahtumiin viimeisiin ilmoittautumispäiviin mennessä ja varmista paikkasi jalkapallontäyteiseen kesään!

Kortteliliigan mukana pääset tutustumaan Joensuun alueen seurojen kotikenttiin turnauksien merkeissä. Kerran viikossa järjestettävissä harjoituksissa Lehmon urheilukeskuksella pienet ja isommat jalkapalloharrastuksen aloittajat oppivat pallonkäsittelytaitoja ja maalinteon salat! Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet kortteliliiga välilehdeltä!

Jalkapallokoulun pienin ikäryhmä on 4-6 -vuotiaat lapset, joille opetetaan viikon mittaisessa jalkapallokoulussa pallonkäsittelyä erilaisten leikkejen ja pelejen avulla, sekä tutustutaan ikätovereihin jalkapallokentällä. Vanhempien jalkapallokouluryhmässä harjoitellaan kahden viikon aikana jalkapallon perustaitoja kuten syöttelyä, kuljettamista, laukauksia, harhautuksia ja maalintekoa. Vanhempien jalkapallokouluun voi osallistua joko viikoksi tai kahdeksi. Ilmoittautumisohjeet ja lisätietoa jalkapallokoulu välilehdeltä!

Suoraan ilmottautumislomakkeille pääset tästä